Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W IP.Content mamy bazy danych. Czyli zbiory jakie tylko chcemy. Powiedzmy artykułów z wybranymi przez nas polami. Przydałaby się modyfikacja/rozszerzenie umożliwiające napisanie nowego tematu na forum w wybranym przez nas dziale, który to temat zawierałby pola z naszej bazy IP.Content przez nas sformatowane z nazwami pól i ich zawartością, a sam temat napisany oczywiście przez użytkownika, który dodał wpis w IP.Content.

Opublikowano

Bo nie korzystałeś z IP.Content pewno... Wejdź na forum tłumaczy i obczaj. Jest sobie lista pozycji, możesz dodawać do niej i podglądać (w załącznikach screeny).

Chodzi mi o automatyczne dodanie tematu na forum po pomyślnym dodaniu pozycji w bazie na stronie IP.Content.

post-139-1264263707,4872_thumb.jpg

post-139-1264263710,0418_thumb.jpg

post-139-1264263716,1037_thumb.jpg

• Manager
Opublikowano

Korzystałem, nawet zrobiłem mega aplikację do IP.Content dla klienta na zlecenie, będącą powiązaniem tego pierwszego i IP.Subscriptions.

Tutaj umknął mi szczegół, że to, co dodane do IP.Content ma wylądować na forum.

A wartością i zaletą takiego czegoś jest...?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.