mlodszy Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy klucz do IP.Board Copyright Footer Removal wpisuję się w pole: IPB License Settings -> IPB Registered License Key czy może gdzie indziej. Na forum nie doszukałem się podobnego tematu. A sam pierwszy raz mam styczność z forum, które ma to wykupione.
Manager DawPi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Manager Opublikowano 27 Stycznia 2010 Hi, ACP COMPONENTS Invision Copyright Removal Purchase and Information Already paid for copyright removal? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Manager Opublikowano 27 Stycznia 2010 W jakim celu? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
wareczek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 A sam pierwszy raz mam styczność z forum, które ma to wykupione. WebTips.pl ma
mlodszy Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Rozumiem. Ale mi nie chodzi o kwestię od strony usera, a administratora ;] Stąd też moje pytanie się pojawiło. Sprawa rozwiązana. Dzięki
Manager DawPi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Manager Opublikowano 27 Stycznia 2010 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi