Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Użyłem rozwiązania z tego tematu Dodatkowa treść pod CODE

Mam problem, gdy w poście występuje więcej niż 1 bbcode [*code] treść jest podlinkowana przez ten link który umieściłem jako reklamę pod każdym [*code]

Kod ten jest następujący (dodany jest też ten by nie widzieli zawartości niezalogowani):

$postlink = $row['post'];
	$post_info = preg_split('/(<!--ec1-->.*?<!--c2-->)/', $postlink, 65535, PREG_SPLIT_DELIM_CAPTURE | PREG_SPLIT_NO_EMPTY);
	for ($moo=0; $moo<=count($post_info); $moo++) {
	if(strstr($post_info[$moo],'<!--ec1-->'))
	$postlink=str_replace($post_info[$moo],
$post_info[$moo]."<br /><a href=\"http://www.cenzura.pl\" target=\"_blank\"><b><font color=\"red\"><h3><blink>Jakas tam tresc ktora jest podlinkowana</blink></h3></font></b>", $postlink);
	}
	$row['post'] = $postlink;

if (!$this->ipsclass->member['id'])
	{
	$postlink = $row['post'];
	$post_info = preg_split('/(<!--ec1-->.*?<!--c2-->)/', $postlink, 65535, PREG_SPLIT_DELIM_CAPTURE | PREG_SPLIT_NO_EMPTY);
	for ($moo=0; $moo<=count($post_info); $moo++) {
	if(strstr($post_info[$moo],'<!--ec1-->'))
	$postlink=str_replace($post_info[$moo],
"<div class='errorwrap'><h4>By zobaczyć tre¶ć musisz się <a href='index.php?act=Login&CODE=00'>zalogować</a>. Nie masz konta? <a href='index.php?act=Reg&CODE=00'>Zarejestruj</a> się już teraz!</h4></div>", $postlink);
	}
	$row['post'] = $postlink;
	}

$this->output .= $this->ipsclass->compiled_templates['skin_topic']->RenderRow( $row, $poster );

Gdzieś tutaj leży problem?

Opublikowano
Mam problem, gdy w poście występuje więcej niż 1 bbcode [*code] treść jest podlinkowana przez ten link który umieściłem jako reklamę pod każdym [*code]

Czyli, jeśli mam w poście 2x treść w CODE to druga (i każda kolejna) treść jest podlinkowana przez "http://www.cenzura.pl" czy jakąkolwiek inną stronę którą wpiszę. :)

Opublikowano (edytowane)

Masz u mnie konto, wejdź na któreś z for - jesli możesz i masz czas oraz chęci, wejdź w temat gdzieś znajdziesz post z paroma "kodami" i najedź na drugi bądź kolejny, jest podlinkowany reklamą, każdy tekst zawarty w nim bądź poza, oraz sygna.

Rozwiązaniem którego potrzebuje, to dodanie tylko tego kodu pod każdym kodem i by tylko on był podlinkowany stroną którą reklamuję. :)

Edytowane przez Dr R.I.P
  • Manager
Opublikowano

Nie widzę, byś w tym kodzie:

$post_info[$moo]."<br /><a href=\"http://www.cenzura.pl\" target=\"_blank\"><b><font color=\"red\"><h3><blink>Jakas tam tresc ktora jest podlinkowana</blink></h3></font></b>", $postlink);

Zamknął link poprzez użycie </a>.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.