Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Potwierdzenie rejestracji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dziwny błąd wkradł się po przejściu na 3.0.5. Po zalożeniu konta user widzi

Dziękujemy xxxxx. Rejestracja zakończona pomyślnie. Administrator zdecydował o sprawdzaniu wszystkich kont przed dopuszczeniem ich do pisania na forum. Administrator został powiadomiony o tej rejestracji.

a ustawione jest na user email ver...

Jak zmienie na admin ver.. ten sam komunikat. Nie wiem co sie dzieje.

Po zmianie na none dalej ten sam komunikat. 3.0.5 ma jakieś nowe ustawienie o którym nie wiem?

Edytowane przez MotyF
Opublikowano

Na tym forum założyłem "lipne" konto (usuńcie) i też mam komunikat

Dziękujemy aaaaa. Rejestracja zakończona pomyślnie. Administrator zdecydował o sprawdzaniu wszystkich kont przed dopuszczeniem ich do pisania na forum. Administrator został powiadomiony o tej rejestracji.

Napiszcie, że tak macie ustawione a nie ,że to kolejny bug.

PS. Po 10 minutach nie mogę edytować swojego posta. Jakiś flood?

• Manager
Opublikowano

Tak, ale o jakiej treści? W sensie, że w dwóch bitach jest ten sam tekst - jak jakiś tłumacz to sprawdzi i potwierdzi ( lub nie ) to wtedy będziemy myśleć dalej.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Jest tylko jeden taki bit:

preview_reg_text

Your registration has been successful. The administrator wishes to preview all new registered accounts before posting permissions are granted. The administrator has been notified of your registration.

Opublikowano

W bitach jest OK, co nie ustawie mam zawsze tekst ADMIN SPRAWDZI I AKTYWUJE ..... i maila nigdy nie ma. Ustawie na NONE i pisze dalej ADMIN SPRAWDZI ...

Opublikowano

Musze licencje przedłużyć - możecie zgłosić?

PS. Mam użytkowników oczekujących na aktywację a w nazwiasie piszie (aktyacja uzytkownika). Jak wyśle mu link aktywacyjny może konto aktywować poprzez maila.

Opublikowano

rejestruje konto, mam info, że admin musi zobaczyć i tyle. Jako admin w użytkownikach oczekujących na aktywację zaznaczam swoje nowe konto , klikam WYŚLIJ AKTYWACJĘ (czy jak to brzmi), dostaje komunikat WYSŁANO PONOWNIE (co mnie zastanawia) AKTYWACJĘ NA E-MAIL, wtedy faktycznie ja mam i aktywuje konto. Reszta działa dobrze.

• Manager
Opublikowano

No to coś nie halo. Próbowałeś odświeżyć cache ( również ustawień )? Wg mnie, patrząc, jak to wygląda, to masz włączoną aktywację przez administratora.

Zmień opcję na inną, zapisz, a potem zmień ponownie na aktywację przez użytkownika i przetestuj ponownie.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Sprawdź po nazwach mail, dziwne - boty, normalne - często jakiś błąd w adresie przez co maile nie docierają do adresata. Zresztą spróbuj testowo zarejestrować konto i będziesz wiedział czy śmiga czy też nie.