jozefg Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Chciałem uruchomić Members Online Today - i niespodzianka: rozjeżdża się forum a konkretnie moduł statystyk forum, ucieka w prawo. Podpowiedzcie jak można usunąć ten efekt? Na typowym skinie IPBoard nie ma tego zjawiska a ten podstawowy chciałbym zachować. PS. Jak się z tym uporam będę chciał usunąć te paskudne podkreślenia for...
godfather Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 (edytowane) Co robiłeś w skinie oprócz tego? Coś dogrywałeś, zmieniałeś? Bo ja tu wyczuwam, że coś jest skopane i to raczej nie jest wina tej modyfikacji. EDIT: tak przy okazji, jaki to skin? Edytowane 16 Marca 2010 przez godfather "Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet... ...wróg zawsze przeceniać nasze wady." Don Vito Corleone Dlaczego for, a nie forów? Nie daj się powielanym stereotypom. † Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
jozefg Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 nic nie zmieniałem - problem w tym że to jest skin "przeflancowany" żywcem z IPB 2xxx. Na zrzucie masz adres, obejrzyj
Manager DawPi Opublikowano 16 Marca 2010 Manager Opublikowano 16 Marca 2010 W bicie użytkowników aktywnych dziś spróbuj ustawić float:left; Poza tym to bug tego skina, co zostało już poprawionego przez SmashinGarcię lub Lewisa - to projekt IPS Community Devs. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
jozefg Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 (edytowane) Źle patrzę czy jak? Bo nie mogę znaleźć... Na skinie IPBoard mam tak - przed i po włączeniu: edit: Rozjeżdża się tylko moduł statystyk czyli to co pod forum. Pozostałe forum jest bez zmian.(standardowy skin) Edytowane 16 Marca 2010 przez jozefg
Manager DawPi Opublikowano 16 Marca 2010 Manager Opublikowano 16 Marca 2010 Nie mam na to rozwiązania. Trzeba porównać kod i znaleźć różnicę. Samo się nie zrobi. Ostatecznie poczekaj na nowe wersje tego skina. Będą niedługo wydane, o ile już nie zostały. Sprawdzałeś? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
jozefg Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Poszukam - wolałbym gotowy zamiast grzebania. Tylko to nie ja go instalowałem, tego człowieka dawno nie ma a nie wiem jak ten skin się nazywa.
Manager DawPi Opublikowano 16 Marca 2010 Manager Opublikowano 16 Marca 2010 http://community.invisionpower.com/resources/community_projects.html?category=73 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
jozefg Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 Dzięki! Skiny zaimportowane - IP.Board Pro bliźniaczo podobny do mojego.
Manager DawPi Opublikowano 17 Marca 2010 Manager Opublikowano 17 Marca 2010 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi