Skocz do zawartości

Instalacja forum - błąd.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość xDanielxmc
Opublikowano

Warning: require_once(/home/forumgra/domains/forum-gramy.hsms.pl/public_html/adcp09/sources/base/ipsRegistry.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/forumgra/domains/forum-gramy.hsms.pl/public_html/index.php on line 21

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/forumgra/domains/forum-gramy.hsms.pl/public_html/adcp09/sources/base/ipsRegistry.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php:/home/forumgra/domains/forum-gramy.hsms.pl/public_html/ips_kernel/') in /home/forumgra/domains/forum-gramy.hsms.pl/public_html/index.php on line 21

Ten błąd wyskakuje na mojej stronie po wgraniu plików na serwer. Kiedyś podmieniałem jakieś pliczki z mojej dawnej kopii zapasowej forum. Teraz nie mam pojęcia co robić...

PS : Co do tematu, spróbował bym z paczką IPB 3.0 z waszej strony, tylko w PLIKI nie widze nigdzie tego.

Gość xDanielxmc
Opublikowano

Chodzi o to iż wrzuciłem wszystkie pliki z tego katalogu :F Wychodzi na to, że muszę pobrać nową paczkę, ale z dwóch źródeł było już pobieranie.

Innym wyjściem jest zainstalowanie ipb 2.3.6 i konwersacja do 3.0.0 ?

Opublikowano

Na pewno ściąga nulled'a. :P To jest płatny skrypt, polecam zakupić z oryginalnego źródła nie ma problemu z plikami. Sprawdziłem, wersja nulled 3.0.3 pewnie pobrana przez wpisanie w google wywala taki błąd. :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.