Skocz do zawartości

Przeniesienie userów

Rekomendowane odpowiedzi

Gość xDanielxmc
Opublikowano

Jak Dawi wiesz, bez ipoints wolę reinstalować forum ( ipoints jest kluczowym skryptem na moim forum dzięki któremu ma ono sens istnieć )

Czy istnieje możliwość przeniesienia SAMYCH USERÓW ?

Gość xDanielxmc
Opublikowano

Przeniesienie bazy danych - Przeniesienie userów / tematów / postów / wszystkiego

Przeniesienie userów - Wszyskto będę miał czyste / nowe tematy / nowe posty / ale userzy zarejestrowani.

Opublikowano (edytowane)

Nie radzę sklejać bazy jest później tak wiele błędów, wiem bo sam próbowałem. :P

Czyli chodzi Ci o wyczyszczenie wszystkiego poza tabelami o userach?

Edytowane przez Dr R.I.P
Gość xDanielxmc
Opublikowano

Ponieważ DawPi potrzebuję Ipoints jak tlenu, a tlumacze powody tak :

Fatal error: Call to a member function home() on a non-object in /home/gramyhsm/domains/gramy.hsms.pl/public_html/admin/applications_addon/other/points/
modules_public/points/points.php on line 131

Błąd 1 oznacza, że nie ma funkcji home() w pliku points.php może to oznaczać, że modyfikacja jest uszkodzona. Najlepiej zobaczyć w temacie supportu tego moda, czy ktoś nie miał takiego problemu, ewentualnie może wyszła już nowsza wersja moda z usuniętym problemem.

Fatal error: Call to undefined method skin_global_10::member_points() in /home/gramyhsm/domains/gramy.hsms.pl/public_html/admin/sources/classes/output/publicOutput.
php(1373) : eval()'d code on line 801

Problem 2. mówi, że w skinie nie ma szablonu member_points.

Nie wiemy dlaczego szablon nie tworzy bitów ? prawda :F

• Manager
Opublikowano

Najlepiej zobaczyć w temacie supportu tego moda, czy ktoś nie miał takiego problemu, ewentualnie może wyszła już nowsza wersja moda z usuniętym problemem.

To na co czekasz? :P

Ja już nie wiem, co mam Ci napisać. Wszystko, co miało pomóc zostało napisane. Nie mam innych pomysłów, bo innych być nie może. :P

Podaj adres forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.