Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Ajax_thanx

Gość xDanielxmc

Rekomendowane odpowiedzi

Gość xDanielxmc
Opublikowano

Witam.

Mod dziękowania dla ipb 3.x Zakupiony przed sekundką. Dobrze, że na paypalu było parę zaoszczędzonych dolców :D

Mój problem polega na tym jak zmienić pod avatarem nazwę " Thanked " na " Thx* "

Nazwe Points na Cyber Gold potrafiłem zmienić, ale tego już nie. Próbowałem w userinfopane itd.

Gość xDanielxmc
Opublikowano

Nie wgrywałem żadnych plików językowych do niego bo nie było.

Gdyby dało rade zmienić w userprofilpane to i dało by rade wyśrodkować, a tu pupa, więc problem leży gdzie indziej.

Gdzie mogę zmienić nazwę thanked na inna ?

Gość xDanielxmc
Opublikowano

Jedyny plik .xml to hook ( do hooksa )

Cała modyfikacja działa dobrze. Można dziękować - dziękowanie się liczy, ale nei mogę zmienić nazwy / wyśrodkować tego itd.

Gość xDanielxmc
Opublikowano (edytowane)

Sprawdzę za jakiś czas. W takim razie jak odpowiesz na pytanie " jak wyśrodkować ten tekst " ? tego w językach nie znajdę :D

<center></center> tylko gdzie to wpisac

Edytowane przez xDanielxmc
Gość xDanielxmc
Opublikowano

a wyśrodkować w jaki sposób ?

Gość xDanielxmc
Opublikowano

wyśrodkować hmm.. chodziło mi raczej o pare spacji ( bo nie chce kompletnie wycentrować , wiem wiem taki kod podawałem powyżej ) tak więc jeśli wstawię kilka twardych spacji &kod przed tekst też będzie dobrze?

Gość xDanielxmc
Opublikowano

Teraz mam przerwe bo po przeniesieniu domeny mam tego buga. Dopiero co się zaczął.

Opublikowano

Za długo to trwa ta propagacja domeny i nie może być tak ze raz masz a raz nie masz napisz do admina serwera masz coś źle z dns czy aby na pewno wszystkie dns zostały zmienione na nowe i czy na starym serwerze także.

Gość xDanielxmc
Opublikowano

dopiero drugi dzień dns się zmieniają

Gość xDanielxmc
Opublikowano

Mi kilka razy tak forum zwieszało.. i już od 2-3 godzin mam błąd.

Gość xDanielxmc
Opublikowano

Napisałem i czekam na odpowiedź.

W pliku tekstowym z danymi serwera napisane jest :

Jeśli chcę przenieść jakąś domenę to na podane adresy DNS :

Pierwszy

Drugi

Lub

Pierwszy

Drugi

Może zmienie adresy DNS na inne ?

Gość xDanielxmc
Opublikowano

Mogę jeszcze domenę przekierować na :

Przekierowanie na zewnętrzny adres IP

Ale jaki to adres ip ? Strony mojej czy czego ? Jeśli mojej strony to jak to sprawdzić i czy opłaca się to robić ?

Gość xDanielxmc
Opublikowano

Chciałbym dodać, że strona jeszcze off. Czekam do max 17 i jakieś kroczki podejmę bo w niedziele odpowiedzi od " serwero dawcy " nie uzyskam.