Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chodzi o dodanie średniej ilości postów danego użytkownika koło ilości postów przy postach... Mam nadzieję, że zrozumiecie :)

Edytowane przez Dawid Pieron

...

Opublikowano

Koło postów, czyli pod avatarem i grupą, tam gdzie się wyświetlają posty usera, ma się wyświetlać też jego średnia dzienna (tak jak w głównym profilu). Wiem, że chyba czegoś takiego nie ma, ale może jakiś mod?

...

• Manager
Opublikowano
Koło postów, czyli pod avatarem i grupą, tam gdzie się wyświetlają posty usera, ma się wyświetlać też jego średnia dzienna (tak jak w głównym profilu).

Jednak nadal nie odpowiedziałeś mi na pytanie. Przecież wiem, gdzie się to ma wyświetlać ;-)

Więc napisz mi jeszcze raz - co ma się dokładnie wyświetlać, jakie wartości ?

Wiem, że chyba czegoś takiego nie ma, ale może jakiś mod?

Tak, tylko mod. Jak mi odpowiesz na pytania wyżej to może coś na szybko zrobię ;-)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Coś takiego, tylko zamiast "42 postów (9,35 postów na dzień)" niech by było "42 postów (9,35)". Rozumiesz teraz? No i wyświetlać się to ma koło postów.

post-237-1220092190_thumb.jpg

Edytowane przez Bartek

...

• Manager
Opublikowano

Miałem pisać modyfikację, ale kod jest bardzo prosty więc napisałem poradnik: Dodanie średniej ilości postów w widoku tematu.

Ten temat zamykam, jeśli są jakieś pytania proszę utworzyć temat w systemie tutoriali i pisać w nim.

Pozdrawiam,

Dawid

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.