Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Dzielenie, moderacja wątków nie działa poprawnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomóżcie, bo zaraz mnie cholera weźmie.

W poprzedniej wersji forum kiedy dzieliło się dłuuugi wątek zaptaszało się posty, przechodziło na kolejną stronę wątku, zaptaszało dalej i dzieliło.

Teraz nie dość, że nie pamięta wszystkich zaptaszonych postów do przeniesienia to przy większej ilości postów (ponad5) forum generuje taki load że siada serwer dedykowany i zwraca mi error pińcet.

Miał ktoś coś podobnego?

Kontaktowałam się z adminem serwera i powiedział, że to wygląda tak jak by pewne zapytania do bazy usypiały i wisiały sobie bezczynnie...

Opublikowano

Dopiszę jeszcze, że zauważyłam, że jak się cofam spowrotem do samego działu nadrzędnego i wejdę spowrotem w wątek do dzielenia to po kilka postów to działa, ale to przeciez tak nie moze być.

Zacina się bardzo i generuje duże obciążenie też w momencie kiedy w poście są jakieś cytaty.

• Manager
Opublikowano

Zgadza się, wychodzi na to, że zapamiętuje tylko jeden post. Rozwiązaniem może być napisanie zgłoszenia w trackerze, choć pewnie na 100% ktoś już to zauważył i zgłosił. Zaraz sprawdzę, czy na wersji 3.1 to poprawili.

[ + ] Poprawili to w 3.1. :(

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Przetestowałam teraz jeszcze raz to przenoszenie i na bank się wiesza też kiedy w poście są cytaty z innych postów.

Edytowane przez Dori
Opublikowano

Mam ten sam problem na wszystkich skinach włącznie z fabryką.

Opublikowano

Czyli... chwileczkę... czy to znaczy, że jak będzie to 3.1 to znowu będę musiała robić upgrejd i wszystko to co musieliśmy zrobić teraz instalując nową wersję? Przerabianie dziesiątków tysięcy userów i setek tysięcy postów?? Znów???

Opublikowano

ufffff... bo już siedziałam i płakałam... sobie cichutko w kąciku :(

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.