Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam pytanie,,, czy jak zrobię upgread'a z 2.3.4 na 2.3.5 to czy zniknie mi ten mod na kolorowe nicki... ? czy będe go musiał jeszcze raz instalować I wogole inne mody ... ? Bo z tego co pamiętam tam edytowało się jakieś pliki w sources itd a jak ja napisze pliki to na chłopski rozum wszystko się to co było w plikach pokasuje ... (a upgrade jeszcze nigdy nie robiłem ) ?

wolę się upewnić ....

• Manager
Opublikowano
Witam Mam pytanie,,, czy jak zrobię upgread'a z 2.3.4 na 2.3.5 to czy zniknie mi ten mod na kolorowe nicki... ? czy będe go musiał jeszcze raz instalować I wogole inne mody ... ? Bo z tego co pamiętam tam edytowało się jakieś pliki w sources itd a jak ja napisze pliki to na chłopski rozum wszystko się to co było w plikach pokasuje ... (a upgrade jeszcze nigdy nie robiłem ) ?

Zgadza się. Ew. edycje w nadpisanych plikach będziesz musiał wykonać ponownie.

Polecam program WinMerge.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano
Zgadza się. Ew. edycje w nadpisanych plikach będziesz musiał wykonać ponownie.
Czyli jak się robi jakikolwiek upgrade, to trzeba wszystkie mody od początku instalować?

Ew. -> ewentualne - czyli te modyfikacje w plikach, które zostały napisane. Nie wszystkie mody rzecz jasna. Dlatego podałem nazwę programu, który ma nam pomóc..

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.