Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam kolejny problem. pobrałem shoutbox-a oraz spolszczenie, po wgraniu wszystkiego wyskakują mi na dole dwa komunikaty, dam screena dla ułatwienia (chodzi mi o to co jest na czerwono oprócz oczywiście niku)

Przetłumaczyłem sobie to translatorem

To pod nikiem matusk24 znaczy:

"hak użytkowników shoutbox, wyłącz haku w AKP lub wybrać kilka grup!"

A to drugie:

"Nie ma grup stron, aby wyświetlić aktywny"

Próbowałem coś w panelu admina robić ale nic nie znalazłem, proszę o pomoc jak zlikwidować te dwa komunikaty.

2iay06a.jpg

Edytowane przez matusk24
Opublikowano

Witaj.

Jeśli dobrze pamiętam, to w ACP musisz ustawić 2 rzeczy.

1. grupę która może widzieć SB

2. grupę która może moderować tym SB (z tym nie pamiętam na 100%)

Heart breackers and life takers...

Opublikowano

tak działa ale komunikaty dalej się wyświetlają, być może źle ustawiłem. aha i jeszcze jedno myślę że to może mieć kluczowe znaczenie albo i nie. Jak wgrywałem spolszczenie dałem Języki, przekierowało mnie w "Wygląd", po lewej stronie znajduje się menu nacisnąłem Import, eksport

i nie zwróciwszy uwagi na to że to jest do importu stylu zaimportowałem spolszczenie do shoutboxa, dopiero po fakcie się zorientowałem, być może to co napisałem pomoże w wykryciu usterki

Opublikowano

Nie nie nie, to co widnieje na twoim screenie to standardowy komunikat po zainstalowaniu SB. Trzeba grupy poustawiać. Możesz wprowadzić do profilu adres forum?

Heart breackers and life takers...

Opublikowano

Tools & Settings > System Settings > IP.Shoutbox > Hook: Active Users

Opublikowano

ok już się nie wyświetla, wszedłem w Tools & Settings > System Settings > IP.Shoutbox > Hook: Active Users i drugą opcje ustawiłem na "TAK" i działa, dziękuję za pomoc i przepraszam za źle danie tematu następnym razem jak będę miał jakiś problem to dam do odpowiedniego działu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.