Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich mam problem , bo chce żeby na moim forum było tak że np. jest temat Download i np. Prince of Persi ;] I teraz sedno : chce aby inni użytkownicy napisali posta żeby mogli ujrzeć Linki do pobrania.

Nie wiem jak to zrobić ;/ Proszę o pomoc

Edytowane przez DawPi
Edycja nazwy tematu. Na przyszłość staraj się dokładniej opisywać swoje pytania/problemy.
Opublikowano (edytowane)

Nie mogę Pobrać ;/ Chcę tylko aby mi wytłumaczono co mam zrobić ;/

Pobrałem ( 144kb) i teraz tam mam

-screeny

-upload

-[HOOK] T30 Hide Hack XML Document

a potym firefox

Co mam teraz zrobić

Edytowane przez Maxn
Opublikowano
a potym firefox

Rozumuję, że masz tam plik ReadMe.html a nie firefox :) Otwórz go, w nim masz instrukcję instalacji, ale coś czuję, że to będzie dla ciebie wyzwanie, skoro nie wiesz co zrobić z pobranymi plikami :a:

admin.gif
Opublikowano

"admin/applications/forums/sources/classes/post/classPost.php i ponizej mam co mam usunąc itp . ale nie moge znalezc tego do usunięcia w każdym -.-

• Manager
Opublikowano

Jeśli słowo pisane po angielsku stanowi dla Ciebie barierę nie do przeskoczenia to niestety, ale nikt za Ciebie tego nie zrobi i pozostaje Ci napisanie ogłoszenia w dziale giełda, gdzie ktoś może się zgłosić do wykonania tego - odpłatnie lub za darmo, co jednak zależy od subiektywnej oceny przyjmującego zlecenie.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

beztytuucuq.png Zobaczcie

$this->cache->updateCacheWithoutSaving( 'tb_hide_topic', array( 'tid' => $this->_postClass->getTopicID(), 'starter_id' => $this->_postClass->getTopicData('starter_id'), 'last_poster_id' => $this->_postClass->getTopicData('last_poster_id') ) ); Mam taki plik usunąć ale go nie pokazuje , czyli usunięty nie ??

Następnie mam Open the file "admin/applications/forums/sources/classes/post/classPostForms.php

Find: /* (T30) Hide Content */

if ( $formType == 'reply' && stripos($postContent, '[/hide]') !== false )

{

require_once( IPS_ROOT_PATH . 'sources/classes/class_tbHideContent.php' );

$postContent = TBHideContent::checkPostForReply( $postContent, $this->getTopicData() );

}

Replace With: /* (T30) Hide Content */

if ( $formType == 'reply' )

{

$postContent = TBHideContent::checkPostForReply( $postContent, $this->getTopicData() );

}

Ale tego pierwszego nie ma , czyli moge byle gdzie wkleić ten drugi??

Edytowane przez Maxn
Opublikowano

z tego co widzę w tej instrukcji to tam czegoś takiego nie ma, jest natomiast żeby w tym pliku co podajesz znaleźć:

$postContent = $this->_checkMultiQuote( $postContent );

i dodać poniżej:

/* (T30) Hide Content */
	if ( $formType == 'reply' )
	{
	}

admin.gif
Opublikowano (edytowane)

Coś to chyba dla Ciebie za trudne :) Na pewno w dobrych plikach szukasz? A jeśli tak, to pozostaje zapytać czy w dobry sposób tego szukasz? :)

edit: