Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był taki czy taki? Ten pierwszy to nowy. :a:

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

Mnie zadziwia jak można zmieścić cały komputer w czymś tak niesamowicie małym. :a:

Tłumaczes Power

Opublikowano

No nic, myślę dalej.. :a:

Może iPhone? Jest poręczny i ma wszystkie niezbędne funkcje. :P

Tłumaczes Power

Opublikowano

Miałem w rękach Maca, MacBooka, iPoda, iPada(Wiem. Nie ma go oficjalnie w Polsce.). Szczerze. Gówna takiego nigdy bym nie kupił. Może to jest +10 do lansu ale szczerze mówiąc nic więcej. Produkcją zajmuje się głównie Foxconn czyli normalny producent komponentów komputerowych. Polityka prowadzona przez Apple jest naganna i nie do przyjęcia dla mnie.

Może Maci były fajne jak miały jeszcze w sobie coś takiego jak procesory Power. Ale teraz to są normalne komputery jak inne. I fakt, że w kwestii pracy z grafiką, ale tą zaawansowaną, jest to bardzo dobry wybór jednak nie w innym przypadku.

Mówił ktoś, że lekki. Tak. Lekki to może i on jest. Ale również producenci jak HP i Dell osiągnęli taką lekkość przy niższych kosztach.

Apple rośnie obecnie konkurencja na rynku mobilnym ze strony Androida. Co z tym zrobi na razie nie wiadomo jednak zauważalne jest, że Android teraz rośnie i ma w sobie siłę napędową.

Ja osobiście siedzę teraz na:

Intel Core 2 Quad Q8400

4x1GB DD2 800Mhz CL5 GoodRam

2x640 GB Samsung F1

Gigabyte G33-DS3R

Ati Radeon HD 5770 512MB

• Manager
Opublikowano

No nic, myślę dalej.. :a:

Może iPhone? Jest poręczny i ma wszystkie niezbędne funkcje. :P

Żarcik? :a:

Polityka prowadzona przez Apple jest naganna i nie do przyjęcia dla mnie.

W jakim sensie? Możesz coś więcej napisać o tym?

Apple rośnie obecnie konkurencja na rynku mobilnym ze strony Androida. Co z tym zrobi na razie nie wiadomo jednak zauważalne jest, że Android teraz rośnie i ma w sobie siłę napędową.

Ciekawe.. Gdzie go można spotkać?

Przy takich tekstach zawsze zapytuję: a nie osobiście? :a:

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Polityka prowadzona przez Apple jest naganna i nie do przyjęcia dla mnie.

W jakim sensie? Możesz coś więcej napisać o tym?

Po pierwsze sklep z aplikacjami. To co się nie spodoba wylatuje. To co jest uważane za jakąkolwiek rzecz związaną z seksem etc nie pojawi się.

Budowanie aplikacji może być robione w zasadzie tylko przy użyciu jednego słusznego programu wybranego przez Apple. Bo takie są zapisy licencyjne. Poza tym Apple przymierza się do tego aby reklamy były dostępne poprzez pojedynczy system o nazwie iAD przez co jedna z komisji rządu USA zaczęła się przyglądać praktyką ich.

Na iPhone, iPad zapomnij o czymś takim jak flash. Flash to zło bo szef Apple tak twierdzi. Możliwość jedyna to wgranie odpowiedniego softu - JailBreak, który dodatkowo odblokowuje kilka ciekawych funkcji.

Nowy iPhone ma problemy z anteną. Co na to producent:

Problem nie ma nic wspólnego z oprogramowaniem ani usterką produkcyjną. To kwestia budowy urządzenia – w lewym dolnym rogu znajduje się antena telefonu. Zetkniecie z nią nieosłoniętej skóry (której powierzchnia nie jest przecież obojętna elektrycznie) to nieuniknione interferencje. Najwyraźniej jest to po prostu wada projektowa – w Apple leworęczni nie dostają chyba telefonów do testów.

Jednak Steve Jobs uważa, że wada ta nie dotyczy iPhone'a lecz ludzkich rąk. Odpowiadając na pytanie użytkownika o dalsze plany Apple'a co do zauważonego już przez tysiące osób problemu, przywódca Apple stwierdził lakonicznie: „po prostu unikaj trzymania go w ten sposób”.

Oficjalnie będzie jakaś nowa tylna część obudowy ale nie za friko. Trzeba będzie sobie ją dokupić.

Ciekawe.. Gdzie go można spotkać?

HTC, Samsug, LG etc. Znajdziesz u operatorów: Plus, Play, Orange, Era.

Przy takich tekstach zawsze zapytuję: a nie osobiście? :)

Ironia ;]