Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam następujący problem:

Chce stworzyć grupy użytkowników. Więc wchodzę w PA-> grupy użytkowników-> tworzę np Junior Admin -> następnie przechodzę do manage user permission i tam dostosowuje Junior Admina pod Junior Admin Set (tutaj ustawiam uprawnienia). I tak samo z resztą w tym użytkownikami. No i pojawia się problem bo na stronie głównej wszyscy użytkownicy mają swoje nicki, lecz gdy wchodzę do tematu i czytam posty to każy (administrator, moderator czy użytkownik) zamiast Nicku ma wlaśnie nazwę grupy do jakiej należy. Gdzie zrobiłem błąd?

Opublikowano

Witam,

przepraszam za tak późną odpowiedź ale wczoraj forum mi nie działało (jakiś error).

A więc chicałem zrobić coś takiego:

skorzystałem z ostatniego kodu zrobionego przez użytkownika: vDK.

Jednak gdy podmieniłem kod wówczas w tematach nie widniały poszczególne nicki użytkowników czy moderatorów lub adminów, natomiast każdy nazywał się albo Administrator (dla adminów) albo użytkownik (dla użytkowników). Nie wiem w czym jest problem.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.