Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam ponownie,

na dołączonych screenawidać wszystko, zastanawiałem się tylko w czym tkwi problem w plikach forum, czy w bazie, czy w czym :thumbsup: ?

Pozdrawiam,

BWBW

post-1645-030697300 1277027606_thumb.jpg

post-1645-005248600 1277027640_thumb.jpg

post-1645-054593300 1277027750_thumb.jpg

post-1645-037437300 1277028112_thumb.jpg

Edytowane przez BWBW
  • Manager
Opublikowano

Masz grafiki na FTP? Na co wskazują, te puste miejsca na grafiki?

I masz jakiś problem z plikami .js - jak je ładujesz? Ze swojego serwera czy gugla?

Wszystkie pliki masz na pewno na FTP? Niczego nie brakuje? Nadgrywałeś pliki z panelu IPS-u? Robiłeś aktualizację?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

przebudowywałem..

NIe mam grafik, bo wgrywalem to forum kilka razy wgrywalem kopie plikow, liczac na to ze wczesniej cos zle sie wgralo. Zauważyłem że mam problem z js. Tylko nie wiem co z tym zrobić. A gdzie jest napisane czy z mojego serwera czy z googla?

Nadgrywałem wczoraj pliki z paczki 3.0.5 z IPSu pobranej ale jak widać nie dało to zadnego efektu.

Opublikowano (edytowane)

wgrałem, przebudowałem. Nic to nie dało.

Mi przede wszystkim chodzi, o to czemu nagle posty w teamtach juz istniejacych wchodza w czyjś post jak widać na 1 screenie i czemu js nie działa.

Edytowane przez BWBW
Opublikowano

Domyślny skin dziła o tyle ze .js i wszystkie opcje sa sprawne. Za to problem pokazany na 1 screenie nadal jest. Tzn w juz istniejących tematach, a w nowych nie. Skin ten który był wykonywany za pośrednictwem ipslink.pl, wgrałem od nowa problem był taki sam z tymi opcjami .js

Opublikowano

pamietasz dane do swojego konta na moim forum? Dodałem Cie do grupy która widzi forum jak jest wyłączone. Możesz sam zobaczyć, że na 1 rzut oka wszystko normalnie. A forum jest jakby pozbawione elementów js

• Manager
Opublikowano

Z chęcią, ale:

Fatal error: Call to undefined method IPSLib::appisSearchable() in /home/lajt/public_html/forum/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_global.php  on line 106

---

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.