Skocz do zawartości

Ranking

Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 05.02.2019 uwzględniając wszystkie działy

  1. U mnie to chyba przez logowanie googla taki wałek, pisałem do nich, odpisali, że gdy użytkownik kliknie, aby zalogować się za pomocą loginu google, prosi o podanie nazwy wyświetlanej. Będzie on widoczny w stanie, Bez Nazwy, dopóki nie doda nazwy wyświetlania. Jeśli nie wpisze po 24 godzinach, konto zostanie usunięte. Pisałem, że ok spoko, tylko że nie usuwa wszystkich kont, a to że idzie licznik od 60 minut a nie od 24h to też olać. Czyli to tak na moje oko, ktoś sobie klika że chce się lognąć, ale rezygnuje przy kroku z wpisaniem nicku, w systemie juz konto zsynchronizowało i tylko czeka na nazwę. Głupie to trochę, bo od początku mam takich kont ponad 120... Na razie nic nie usuwane/.
    1 punkt
Ten Ranking jest ustawiony na Warszawa/GMT+02:00
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.