Jump to content
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

[praca] Szukam grafika (skiny)

DawPi

Recommended Posts

• Manager

Witam serdecznie,

szukam utalentowanego, z dużym poczuciem estetyki grafika/kodera skinów do IP.Board. Głównie skiny do najnowszych wersji.

Na czym mi zależy: podgląd kilku wykonanych prac, mile widziane skiny. Wolny czas: jeśli zadeklarujesz się, że za X dni skin lub grafika będzie gotowa, to właśnie tak ma być.

To oczywiście płatna praca - jesteś rozliczany z tego, co zrobiłeś, nie z tego, ile czasu ci to zajęło. :a:

Swoje zgłoszenia proszę przesyłać na adres: praca pre_1325786354__malpa.gif ipslink.pl

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• 5 weeks later...

Z tego co się orientuję to cięcie nie jest trudne, a warto, jeśli tylko lubisz robić skiny to polecałbym się zainteresować tym dokładniej :ph34r:

"Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet...

...wróg zawsze przeceniać nasze wady."

Don Vito Corleone

Dlaczego for, a nie forów? Nie daj się powielanym stereotypom.

† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †

• Manager

Skin psd to nie skin, a projekt graficzny.. To niestety, ale za mało. Chyba, że Ty znajdziesz dla siebie podwykonawcę do cięcia Twojego projektu.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• 1 month later...

Tym że przy cięciu layouta nie trzeba używać kodu, jedynie programu w którym się go wykonało. (Pojęcie "cięcie" oznacza dla mnie, oddzielenie poszczególnych części layouta, każdy obrazek w osobnym pliku "ikony/menu/belki)

A przy kodowaniu trzeba użyć kodów, które są dla mnie w pewnym stopniu czarną magią.

• 5 months later...
Guest Lesny

Miałem, ale usunąłem. Akurat będę potrzebował skinu na swoje forum. Więc to będzie dobry sprawdzian

Guest Lesny

Zrozumiałem ostatnie zdanie w innym kontekście. Przepraszam. Na chwilę obecną nie mam czasu, gdyż robię grafikę do uniBoard

to może pokaż tę grafikę... skoro się tym zajmujesz gdzieś muszą być twoje projekty

Edited by Daffitto

Piana na poddasze - Izolacje Natryskowe z wykorzystaniem pian poliuretanowych (piana otwartokomórkowa, piana zamkniętokomórkowa). Obecnie najlepsza metoda ocieplenia poddasza to właśnie izolacje natryskowe.

• 5 weeks later...