Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przeglądałem powyższy temat, i tak się zastanawiam...

Ostatnio zauważyłem, że userzy nie mogą podglądać ostrzeżeń innych userów, a kiedyś MOGLI. Czy któryś z update'ów IPB wyłączył tą opcję? (ochrona danych osobowych, czy inny bullshit?) W "Warning and moderation" w ACP można ustawiać tylko, aby użytkownicy mieli podgląd tylko własnych warnów.

A na PEWNO kiedyś mogli podglądać ostrzeżenia innych.

Oczywiście mógłbym zastosować sposób z tematu w/w, ale to dużo kombinowania, a ja obecnie nie mam dostępu do FTP, poza tym - i bez kombinatorki przecież ta opcja była dostępna.

Edytowane przez Ekhangel
  • Manager
Opublikowano

Nie była. :a: Tzn. na pewno nie w 'gołym' skrypcie.. Musiałeś modować.

Nie ma innej opcji, jak zastosowanie się do podanych tam wskazówek co i jak i gdzie edytować.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

No dobra, administrator główny nie pamięta. Czary mary jakieś, nie wierzę, żeby on ten kod kiedykolwiek edytował. Ale... może. Temat do usunięcia w sumie, bo nic nie wniósł.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.