Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Otóż mam nietypowy problem związany z moim skinem na mojej stronie. Zdaję sobie sprawę z tego, że najprościej opcją była by zmiana skina z tego względu, że jest to błąd skina a nie mój. No ale może ktoś coś poradzi w tej sprawie.

Otóż cały problem polega na tym, że po wgrywaniu loga - zakładki na forum psują efekt tego loga poprzez swoje tło. Ciężko jest to opisać dlatego załączam screena i pytam, czy da się to w jakiś normalny sposób zrobić aby poprawić tego wizerunek?

169rxc4.jpg

Edytowane przez LuKaszeKo

// Sygnatura usunięta.

Opublikowano

Domyślam się, że jeżeli nie będzie to opisane tak jak wspomniałeś CSSem to problem powinienem rozwiązać w bitach skina Główne szablony - globalTemplate.

Tylko problem w tym, że w edytowaniu skinów to jeszcze trochę zielony jestem więc liczę, że naprowadzicie mnie czy dobrze myślę, no i co w zasadzie zedytować.

// Sygnatura usunięta.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.