Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Problem Aplikacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Mam problem z aplikacjami zainstalowałem upload do zdjęć , unreal portal i teraz ACP wchodze w zakładkę Aplikacje wybieram jakąś i wywala mnie na strone główną tak samo nie chcą się wczytać jak klikam na nie na forum >,<

czy to może być od tego że mam za słabe parametry ?

Suhosin włączony
Minimalna zalecana wartość dla opcji 'suhosin.post.max_vars' wynosi 4096. Jednak obecnie wartość ta jest równa 200. Twój usługodawca będzie musiał zmienić tę wartość w pliku php.ini.

Suhosin włączony
Minimalna zalecana wartość dla opcji 'suhosin.request.max_vars' wynosi 4096. Jednak obecnie wartość ta jest równa 200. Twój usługodawca będzie musiał zmienić tę wartość w pliku php.ini.

Suhosin włączony
Minimalna zalecana wartość dla opcji 'suhosin.post.max_value_lenght' wynosi 1000000. Jednak obecnie wartość ta jest równa 65000. Twój usługodawca będzie musiał zmienić tę wartość w pliku php.ini.

Suhosin włączony
Minimalna zalecana wartość dla opcji 'suhosin.request.max_value_lenght' wynosi 1000000. Jednak obecnie wartość ta jest równa 65000. Twój usługodawca będzie musiał zmienić tę wartość w pliku php.ini. 

Forum :

http://centrum-gry.pl/

Edytowane przez worldem
Opublikowano

Serwery unixstorm? Wynoś się stamtąd. Niedawno przerabiałem identyczne problemy. Lepiej zmienić host, niż się użerać z adminami.

ok wykupie inny hosting :%-):

Opublikowano (edytowane)

-- ok :%-): dzięki ten temat do zamknięcia ;)wykypuje już new hosting >,<

Edytowane przez worldem
Opublikowano

UWAGA! ONI NIE POSIADAJĄ LICENCJI! JAKI INNY? MASZ DARMOWY HOSTING 2ap.pl ... ONI NIE POSIADAJĄ LICENCJI!

• Manager
Opublikowano

UWAGA! ONI NIE POSIADAJĄ LICENCJI! JAKI INNY? MASZ DARMOWY HOSTING 2ap.pl ... ONI NIE POSIADAJĄ LICENCJI!

Masz tupet! Za to nie masz licencji:

izepl_-1281608729-U1.png

Wiesz, jak ja to nazywam?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.