Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mylisz sie, na forum była już mowa na ten temat to Global Forum Message a u mnie po zinstalowaniu ma inny wygląd ale chyba nie ma formatowania.. ale to niech sie DawPi wypowie, sam jestem ciekaw czy jest czy nie ma ?

Opublikowano
CODE-BOX
<center>
<table width=60%><tr><td><div>
<div style="clear: both;" class="borderwrap">
<table cellspacing="1" class="ipbtable">
<tbody><tr>
<th width="100%" colspan="2">Ogłoszenie</th>
</tr><tr align="center" valign="middle">
<td colspan="5" class="row1">

<!--sizeo:2--><span style="font-size:10pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><div align='center'>Zobacz informacje o krytycznej dziurze w IP.Board i przeczytaj manual - <a href="http://ipb.ipslink.pl/IPBoard-22x-i-23x-Security-Patch-t849.html" target="_blank"><!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro--><b>zabezpiecz się już dziś!<!--colorc--></span><!--/colorc--></a></b></div><!--sizec--></span><!--/sizec--><br /><br />Szukamy moderatorów! <a href="http://ipb.ipslink.pl/Nabor-na-moderatoraand33--t617.html" target="_blank">Sprawdź</a> czy się nadajesz :-)<br /><!--sizeo:2--><span style="font-size:10pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><b>~~~</b><!--sizec--></span><!--/sizec--><br />Nie ma jakiejś funkcji w IP.Board? <a href="http://ipb.ipslink.pl/Modyfikacje-w-produkcji-f49.html" target="_blank">Poproś</a> o nią!

</td>
</tr>

</tbody></table>

</div>
</div></td></tr></table></center>

Wystarczy trochę pomyśleć (chyba że źle przekopiowałem, ale chyba wszystko)
Opublikowano (edytowane)

Ale nie oto chodzi... Dobra. Jakoś sobie znajdę.

Znalazłem, ale nie wiem gdzie mam to teraz wrzucić. W jaki plik...

Edytowane przez Bartek

...

Opublikowano (edytowane)

Edit Board Header & Footer Wrapper w Look and feel. Wstaw to w odpowiednie miejsce. Jeśli tak jak tutaj to nad %Navigation%

nie jestem pewnien, ale jeśli nie tutaj to:

LOOK & FEEL>Edit Template HTML>All Global HTML>global_board_header (ale tego tutaj naprawdę nie jestem pewnien)

Pobaw się, zawsze możesz użyć "Revert"

Edytowane przez P!ter
  • Manager
Opublikowano

Zacnym jest to, że prosisz o pomoc, jak ją otrzymasz to jest OK, ale by już samemu napisać co i jak dla innych osób to już nie możesz.

Oj, ostatnio dużo razy mi podpadasz :)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Uznałem, że ten box po lewej forum w zupełności wystarczy. A jak będę miał kiedyś czas, to spróbuję pokombinować z tym :).

Podpadam... No może troszeczkę. Ale postaram się poprawić :)

...

• Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuję 24/7/12/365 dni w roku na PM.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.