Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie, mam pewien problem.Chciałem wysłać masową korespondencję mailową do wszystkich użytkowników forum, zaznaczyłem do których grup ma ona zostać wysłana ( zaznaczyłem wszystkie grupy) no i sruuuu .... :) I zonk :/ Doszła tylko do ponad 300 osób z 1262W czym może być problem ?

Edytowane przez Wujek Miliarder
Opublikowano (edytowane)

"Dodatkowo pamiętaj, że wszyscy użytkownicy, którzy nie chcą otrzymywać wiadomości od administracji, nie otrzymają też korespondencji seryjnej."

Sprawdź ile osób z Twych grup ma zaznaczone o zezwoleniu na wysyłanie maili przez adminów. Najlepiej zapytaniem SQL w toolboxie

SELECT COUNT(member_id) from ibf_members where allow_admin_mails = 1 and member_group_id = 3

gdzie: 3 to nr 1 z grup do których wysyłasz. Nie pamiętam jak można więcej grup na raz wpisać (noga z SQL i mamy noc), ale z sumuj i sprawdź.

Jak coś to możesz zmienić:

UPDATE ibf_members SET allow_admin_mails = 1

No ale przecież inaczej oni chcieli więc nie wiem czy to dobre rozwiązanie :)

[ + ]

BLA BLA BLA! Co się napisałem, a Ci temat zamykają. :/

Edytowane przez Dr R.I.P
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.