Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Fatal error : Out of mamory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam co jest nie tak :P kiedy na localhoscie instalowałem skin i wgrywalem plik images.xml ALL było ok a jak na serwerze to mi już 2 raz wyskoczyło

Fatal error: Out of memory (allocated 22806528) (tried to allocate 2161777 bytes) in /homepages/3/d339593897/htdocs/web/ips_kernel/classXML.php on line 577

Co jest :P może to wina że za długo połączenie trawa i po prostu wylogowuje ?? Bo nie wiem już

Dzięki

//EDIT

a gdzie się wrzuca takie pliki żeby nie musiało uploadować po prostu wpisuje nazwę czy coś tam i na serwerze to robi ??

Edytowane przez PiotrEE3
Opublikowano (edytowane)

xD to jest płatny tylko ustawiony widocznie limit na forum xD

Dane hostingu:

10gb przestrzeni dyskowej

3000gb transferu na miesiąc

wiec... (bez komentarza)

jak to zmienić ?? a wiem że sie da z serwera wgrać images.xml ale nie wiem o jakiego folderu zuploadować.

Edytowane przez PiotrEE3
Opublikowano

przepraszam ale czy to do mnie było ?? bo nie wiem :P

jeżeli nie to co zrobić ?? da się to jakoś naprawić.

...ponawiam gdzie się wgrywa te pliki .xml ?? bo nie wiem

Opublikowano

usługę mam na 1and1.pl i nie bardzo są dostępne takie informacje. Napisałem do supportu. Jak odpiszą to dam znać ;]

Pytam się xD gdzie sie wrzuca te pliki images.xml i jak ich użyć przy wgrywaniu >>??

Opublikowano

a wiesz co już nie ważne nie chce mi się już bawić.

Pewnie ci chodziło czy mam licencje :P

Nie nie mam bo nie kupie dopóki nie wypróbuje IPB, a jak już widzę to z tym hostingiem to nie opłaca się nawet.

Mam takie pytanie. Czy licencje kupuje się na stronę na 1 stronę www czy ogólnie za skrypt ? Bo jak za skrypt to pewnie sobie kupie a jak na www to się nie opłaca, bo jak mi padnie strona to co ja zrobię :P ?!