Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wgrałem niedawno łatkę do swojego forum ( ) i zaczęły się problemy na forum.

Jeden z moderatorów zauważył, że nie może edytować postów oraz kasować. W przeglądarce IE wyskakuje mu błąd:

Fatal error: Call to undefined method class_forums::removePostFromSearchIndex() in public_html/admin/applications/forums/sources/classes/moderate.php on line 910

Sam sprawdziłem ze swojego konta i także dla mnie przy edycji posta pojawia się ten sam błąd.

Jedyne co ostatnio robiłem to wgrywałem tą łatkę z linku nic więcej nie robiłem.

Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Z góry dziękuję.

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Zgadza się, posiadam wersję 3.1.2. Mój błąd. W jaki sposób mogę ściągnąć upgrade do 3.1.3 ? W kliencie posiadam wersję cały skrypt do 3.1.3, ale nie widzę upgrade. No i nie wiem czy już skończyła mi się możliwość aktualizowania forum bo prawie 4 miesiące od kupienia aplikacji upłynęło.

No szkoda, że Wasza łatka nawaliła przy mojej wersji forum. Kompletnie teraz nie mogę kasować/edytować bezsensownych postów niektórych użytkowników. Na dodatek nie posiadam kopii starych plików :%-):

Amfidiusz wgrałem na nowo łatkę z i teraz wyskakuje na wszystkich stronach błąd:

Fatal error: Call to undefined method IPSLib::loadActionOverloader() in public_html/admin/sources/base/ipsRegistry.php on line 3054

Proszę o pomoc w odzyskaniu dawnej sprawności forum. Z góry dziękuję.

Edytowane przez Piotrus
  • Manager
Opublikowano

Zgadza się, posiadam wersję 3.1.2. Mój błąd. W jaki sposób mogę ściągnąć upgrade do 3.1.3 ? W kliencie posiadam wersję cały skrypt do 3.1.3, ale nie widzę upgrade.

Zgadza się, musisz pobrać całą paczkę i przeprowadzić proces aktualizacji, opisany w tym temacie.

No i nie wiem czy już skończyła mi się możliwość aktualizowania forum bo prawie 4 miesiące od kupienia aplikacji upłynęło.

No jak nie wiesz, jak masz dostęp? Możliwość aktualizacji jest przez okres 6 miesięcy.

No szkoda, że Wasza łatka nawaliła przy mojej wersji forum.

To nie nasza łatka, a IPSu - wydawcy tego skryptu. Wszelkie pretensje należy mieć do niego, nie do nas.

Jeśli nie radzisz sobie z takimi operacjami to, jako, że kupiłeś skrypt masz prawdo domagać się jego aktualizacji - w dodatku za darmo, gdyż tak wynika z zapisów licencji! :%-):

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Automatyczna wiadomość

Ten temat został przeniesiony z forum:

"Invision Power Board -> Invision Power Board 3.x -> Modyfikacje - pomoc"

do:

"Invision Power Board -> Invision Power Board 3.x -> Ogólny support IPB"

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.