Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem, ale nie znalazłem.

W zasadzie wszystko jest w temacie.

Szukam modyfikacji, która "wyłączy" możliwość edycji posta pod którym ktokolwiek się dopisał - bez względu na to, czy upłynął czy nie ustawiony czas edycji.

Najlepiej z możliwością wybrania grup.

Zapobiegnie to manipulacji, której dopuszczają się w dyskusji coponiektórzy userzy edytując się po odpowiedzi innych i robią ludziom wodę z mózgu.

Opublikowano

Zakręciłem jak ruski termos: W tym samym temacie. Czyli możliwość edycji posta tylko dotąd, dokąd jest ostatni.

• Manager
Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc to już to zrobiłem. ^_^

Mam:

• włącz/wyłącz modyfikację
  • wybierz które grupy obejmuje ograniczenie
  • wybierz w których forach ograniczenie jest aktywne

Jednak wydaje mi się to dość skromne..

Niech no ktoś wymyśli nowe funkcje. ;)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

A co tu myśleć, jest dokładnie to, o co mi chodziło!

DawPi - jesteś wielki!

p.s. i nie każ mi wymyślać, bo jeszcze mi coś przyjdzie do głowy ^_^

p.s.2 poproszę link do downloadu hihi

• Manager
Opublikowano

Weź wymyśl z jedną choć. ^_^

Na razie mam modyfikację w (en) wersji. Dorobię (pl) i dam do downloadu. ;)

Wiem, że Ty prosiłeś o to, ale może jednak zapodacie, po burzy mózgów z Dori :D, jakąś funkcyjkę/zależność do tego moda?

---

Opublikowano

Niech w momencie próby edycji posta już po odpowiedzi interlokutora wyskakuje takiem użytkownikowi okienko z napisem "A QQ" ^_^

Opublikowano

A ja poważnie odpowiadam ^_^

Dzisiaj to już nie mamy siły myśleć, musimy iść spać ... zrelaksować się, a jutro obudzimy się wypoczęci z głowami pełnymi pomysłów :D

Wyplułam się dzisiaj całkowicie ... szukałam kilka godzin jednego forum co na IPB stało kiedyś .. takie ładne, francuskie ale za chorobę sobie nie mogę przypomnieć jak je znalazłam te cztery lata temu .. efekt: forum nie znalazłam a od tego główkowania tak się zmęczyłam, że kręci mi się w głowie i nie mam siły dopić piwa ;)

Opublikowano

DawPi ja dodałby jeszcze taką możliwość:

- wyłączenie możliwości edycji posta pod którym jest X postów

- wyłączenie możliwości edycji posta ale pozostawienie możliwości zmiany nazwy tematu

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

Opublikowano
To powiedz co tam było. W sumie to znam dwa takie fora .fr. ;p

To było takie baaaaardzo ładniutkie forum, biało-szare z błękitnymi wstawkami wszystko wyglądało jak by było odlane z plastiku... takie fajne owalne kształty. To było forum na pewno o grafice i o skinach do IPB. Samo forum stało na starej wersji v1.3

I w dosyć charakterystyczny sposób ludzie prezentowali tam swoje skiny do for.

Nie można ich było ściągnąć, wklejali tylko kody css do forum, a obrazki w css'ach miały pełne url'e (to pamietam na pewno, bo pamiętam jak się dziwiłam) wystarczyło przekleić css'a i gotowe.

Ciekawa jestem czy jeszcze to forum działa.... chciałam sobie popatrzeć ^_^

• Manager
Opublikowano

Dobra, mam:

Możliwości:

• Włączenie/wyłączenie modyfikacji
  • Wybór ile nowszych postów musi znajdować się w temacie by wyłączyć możliwość edycji postu.
  • Wybór w których forach ograniczenie jest aktywne.
  • Wybór grupy, których dotyczy to ograniczenie.
  • Wybór poszczególnych użytkowników ( wg ID ) dla których to ograniczenie jest włączone nawet jeśli nie znajdują się w wybranej wyżej grupie.

Coś jeszcze?

@Dori: kojarzę, to było super pomoc i by cokolwiek tam zdobyć trzeba było napisać X postów. Pospamowałem tam, pewnie mnie zbanowali i więcej tam nie wróciłem. Niestety nie kojarzę adresu i chyba to nie było fr forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.