Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Modyfikacje poszukiwane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry wieczór :)

Generalnie w momencie pisania tematu myślę o dwóch modyfikacjach, jednak pewnie się to zmieni zanim skończę pisać. Do vB czegoś takiego znaleźć nie mogę, ani tym bardziej nikt nie chce mi napisać. Szukam szczęścia przy IPB, może jest coś takiego w sieci, a może ktoś zgodzi się zakodować za niewielką opłatą.

Mod1 - Możliwość wyboru flagi przy zakładaniu tematu (jeżeli się da, to nawet do 5 max) - małe flagi różnych państw, które byłyby później widoczne na liście tematów, mogłaby się znaleźć nawet specjalna przegroda między "Temat", a "Autor" lub po prostu w polu "Temat", ale maksymalnie do prawej, blisko "Autor". Odpowiadałoby to za wersje językowe aplikacji zawartej w temacie :)

Mod2 - Możliwość ukrywania niektórych postów tak, aby były dostępne tylko dla wybranej grupy/grup.

Mod3 - Osobny tag

, którego zawartość byłaby widoczna tylko dla określonych grup - jak wyżej.

Proszę o informację, czy takie modyfikacje w ogóle istnieją, a jeśli nie to o załączenie wyceny.

Opublikowano

Mod1 - (DP31) Topic Icons

Mod2 - Jeżeli nie chcesz nadawać uprawnień moderatorskich tej grupie, to pozostaje przeniesienie tematów do osobnego działu.

Mod3 - (T30) Hide Content - przerobione pod Twoje potrzeby.

Jeżeli szukasz płatnej usługi, to napisz temat w dziale Giełda lub bezpośrednio do DawPiego na support.ipslink.pl.

Opisuj jeden mod w jednym temacie, wpisując rzetelny tytuł, żeby kolejni użytkownicy nie zadawali tych samych pytań.

• Lubię to 1
Opublikowano

Według wyszukiwarek nie istnieje coś takiego jak (DP31) Topic Icons, a z kolei (T30) Hide Content jest zupełnie odmiennym rozwiązaniem od tego, które poszukuję.

Chętnie napisałbym na podany przez Ciebie support, ale to wymaga osobnej rejestracji, a chwilowo nie mam dostępu do poczty.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.