Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: ostrzeżenia zniknęły - admini, modzi i userzy nie widzą paska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zniknął nagle pasek ostrzeżeń... nie wiem co jest grane, nie mogę w ogole przydzielać warnów... ani admin, ani mod, a user też nie widzi paska..

Opublikowano

no właśnie nic nie grzebałem. pojawiły się też nagle niezatwierdzone posty z lipca... rano było ok, teraz wróciłem do domu i jest d...

• Manager
Opublikowano

Skoro nie możesz nic zrobić, to pewnie dostajesz komunikaty błędów? Uprawnienia w ACP są OK? Modów w edycji grup również?

No trzeba to zrobić, przecież nie ma gotowej odpowiedzi, co też się mogło stać na konkretnie Twoim forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

odinstalowywałem też jakieś stare modyfikacje.

możecie mi powiedzieć gdzie jest i jak wygląda treść pola z ostrzeżeniem w templatce?

• Manager
Opublikowano

Być sobie może, ale trzeba zdebugować która zmienna powinna być na 1 ( true ), a nie jest. Metodą prób i błędów jedynie do tego dojdziesz dodając ją w nawiasy klamrowe, by wyświetlić w tym bicie.. :) A potem jeszcze droga, by znaleźć powody w plikach.

Także jak widać to nie takie hop siup.

Zalecałbym wysłać ticket do IPS-u, niech się męczą. ;)

---

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po co ta cała filozofia Dawid ? :/

Zaloguj się do ACP :a: w szukajce wpisz warn:a: Enable the warning system :a:Allow all other non-protected groups to see their own warn level and reasons? Zmień na tak :)

Opublikowano
Znów odkopujesz, skoro nie napisał ponownego posta znaczy, że się udało!

Czy w regulaminie widzisz takie coś jak :

:a: zakaz odkopywania tematów z przed kilku tygodni/miesięcy ? Za dużo MPC człeku...

Opublikowano

jak małe dzieci. Problem został rozwiązany. Okazało się, że hook do selektywnego cytowania usuwał pasek warn'a.. Napisałem autorowi modyfikacji i szybko poprawił błąd. Już wszystko gra.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.