kris2005a Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam Zwracam się do was z prośbą o wypełnienie tej ankiety: Kliknij... Jej wyniki potrzebne mi są do celów badawczych - konkretnie projektu z Badań Marketingowych. Oczywiście pewnie większość z was w ten tytuł nie gra i tak dalej. Ale każdy głos jest dla mnie bardzo ważny. Potrzebuje ich łącznie 80. Jeżeli chcesz pomóc to wejdź i wypełnił tą ankietę - nie zajmie Ci nawet 2 minut. A jeżeli chcesz pomóc a nie grasz w Wow'a to zaznacz w 1 pytaniu drugą odpowiedź i kliknij "Wyślij". Z góry dzięki za pomoc....
Jakub Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Właśnie wypełniłem, choć jedno pytanie to nie za dużo. 1 Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
kris2005a Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 Tak jak powiedziałem każda odpowiedź nawet ta najmniejsza się liczy.
Pavulon Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Jakby było pytanie "czy grasz lub grałeś" to zaznaczyłbym więcej niż 1. pytanie 1 StackTrace or GTFO
Amfidiusz Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Nie za bardzo wiem, gdzie należy oddać głos Trzeba się rejestrować? 1 Ustawienia IP.Board po polsku!
Jakub Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Może przez to, że jesteś w Holandii? Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
Amfidiusz Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Chyba ich serwer dostał zadyszki, po teraz już wczytało Ustawienia IP.Board po polsku!
godfather Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Cóż, rzeczywiście pierwsze pytanie nieco chybione. Bo tytuł znam i grałem kilka godzin, ale w pierwszym musiałem zaznaczyć "Nie". Szkoda. 1 "Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet... ...wróg zawsze przeceniać nasze wady." Don Vito Corleone Dlaczego for, a nie forów? Nie daj się powielanym stereotypom. † Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Macsch15 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zaznaczyłem pierwsze na nie, ale że mi sie nudzi to wypełniłem resztę. 1
Manager DawPi Opublikowano 9 Grudnia 2010 Manager Opublikowano 9 Grudnia 2010 Szybka piłka i wysłane. 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi