Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj zauważyłem, że nie mogę się zalogować do PA, wywala taki komunikat

Warning: require_once(/home/homer/domains/ghostxx.pl/public_html/admin/applications/core/modules_admin/login/manualResolver.php) [function.require-once]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /home/homer/domains/ghoxxx.pl/public_html/admin/sources/base/core.php on line 1246

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/homer/domains/ghostxx.pl/public_html/admin/applications/core/modules_admin/login/manualResolver.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php:/home/homer/domains/ghosxxd.pl/public_html/ips_kernel/') in /home/homer/domains/ghosxxd.pl/public_html/admin/sources/base/core.php on line 1246

Również inni użytkownicy mają problem z zalogowaniem (a dosłownie brak takiej możliwości) w tym temacie Kosa miał podobny problem

Czy ktoś się orientuje o co tu chodzi, napisałem do supportu ale na chwilę obecną brak odpowiedzi

• Manager
Opublikowano

Pewnie się hostujecie w tym samym miejscu, a jako, że tam Kosa pisał, że to problem z serwerownią to i Tobie radzę poczekać na ich odpowiedź.. Coś namieszali i teraz muszą to odkręcić.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Suport odpisał, miał awarię dysku, i część plików poszła.. się usunęła. Lecz przywrócili z kopi bezpieczeństwa i jakby działa wszystko już normalnie

można zamknąć

Opublikowano

napisali i zapytali się ze bazę plików mają z 2 stycznia i mogą ją przywrócić, awarie mieli chyba 3. na forum nic nie robiłem tak wiec nic nie straciłem

baza danych ta sama

szkoda tylko ze nic nie napisali ze mieli jakąś awarię.. czy coś w tym stylu.. no ale po interwencji, swoją prace wykonali tak więc nie jest źle

hosting mam na linuxpl.com

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.