Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Bezpieczne, darmowe miejsce na pliki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Od jakiegoś czasu szukam serwisu który będzie takim moim drugim pendrivem. Tyle że on-line.

Zależy mi aby serwis był bezpieczny, był już jakiś czas w sieci (nie chciał bym aby zniknął z moimi plikami), miał możliwość zakładania katalogów i łatwy dostęp do wszystkich plików. Ważne aby konto było darmowe i nie wygasało.

z Polskich serwisów znalazłem tylko Przeklej.pl. Niestety ma tylko 100MB darmowego transferu, a konta wygasają po 3 miesiącach od ostatniego logowania. Zdecydowanie za mało.

Znacie podobno strony, nie koniecznie Polskie?

aaa, zapomniałem o najważniejszym. Pliki nie mogą być widoczne publicznie, dobrze było by mieć też możliwość zabezpieczenia ich hasłem.

Edytowane przez santoz
Opublikowano

O przyszłość Chomika trochę się obawiam, że będzie jak z odsiebie.com

Jedna wielka warezownia xD

Dzięki za linki, zaraz luknę i któryś wybiorę :)

Opublikowano (edytowane)

Przykład Wikileaks... Każdy rejestrator ugnie się pod naciskiem rządu, jakiegokolwiek.

Tyle że Polski rejestrator ugnie się nieco szybciej :D

Edytowane przez santoz
Opublikowano

No z tym się nie zgodzę. Do tej pory nie udało się odebrać im domeny, bo nie siedzą u żadnego registatora w USA i nie sądzę aby udało im się.