Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam modyfikacji w stylu promowane tematy. Chciałbym móc wybrać dowolny temat i oznaczyć go jako promowany, następnie na stronie info pojawiało by się info o nim.

Wiem, że oczekuję za dużo, dlatego czy jest coś podobnego? Może być modyfikacja w której to mogę stworzyć własny box na stronie głównej i w nim wpisać dowolny tekst/html/itp. Box w stylu shoutbox'a.... chodzi mi o szerokość itp.

Opublikowano

Może być modyfikacja w której to mogę stworzyć własny box na stronie głównej i w nim wpisać dowolny tekst/html/itp. Box w stylu shoutbox'a.... chodzi mi o szerokość itp.

Jeśli chodzi o samego boxa, to polecam (JW31) "Category Like" Message on Board Index. ^_^

• Lubię to 1

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

Możesz użyć tej modyfikacji: (SOS31) Recent Topics v2.0.0

Stworzyć dział dla promowanych tematów. W powyższej modyfikacji zaznaczyć korzystanie tylko z tego działu. A następnie stworzyć sobie szablon moderacyjny, który przenosił by wybrane przez Ciebie tematy do działu "Promowane". Te z kolei pojawiały by się właśnie w powyższe modyfikacji na stronie głównej.

Jedyny minus to to, że wszystkie "promowane" tematy będą w innym, jednym dziale.