Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dodałem tą modyfikację, wgrałem pliki, wpisałem wygenerowany klucz api i wgralem spolszczenie. Mapa wyświetla się ładnie lecz tylko do momentu dodania swojej lokalizacji, gdzie mapa znika i pojawia się w jej miejsce białe tło. Po usunięciu lokalizacji mapa ponownie się wyświetla.

Czy muszę czekać jakiś czas aż ten klucz api zacznie działać? Czy jest to inny powód bo na forum znalazłem tylko jeden temat ale nie zostało to wyjaśnione,. ctr + r nie pomaga :)

• Manager
Opublikowano

A jak nie dodasz swojej pozycji to widzisz inne? Przyznam, że pierwszy raz coś takiego widzę. Czytałeś oficjalny wątek na forum IPS-u? Może tam coś wyniuchasz..

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Innych nie ma, ponieważ dopiero zainstalowałem i testuję aby dać gotowy działający. W tym temacie co podałem wyżej właśnie tez była mowa że nic się właśnie nie wyświetlało, pisałeś tam o tym ctr + r.

Z tym anglojęzycznym suportem niestety niewiele zrozumiem, lecz jutro jakoś postaram się przejrzeć może rzeczywiście na coś trafię.

-edit

Dodałem lokalizację, wszedłem jako gość niezalogowany przez IE miejsce mapy zastępuje biała strona i wywala mi taki błąd

Szczegóły błędu na stronie sieci Web

Agent użytkownika: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; Tablet PC 2.0)
Sygnatura czasowa: Fri, 28 Jan 2011 21:07:16 UTC

Wiadomość: Oczekiwano znaku ')'
Wiersz: 4684
Znak: 374
Kod: 0

Edytowane przez DejaVu24
Opublikowano

Nie mogę już edytować, tak więc wyjaśniam, w anglojęzycznym doradzili aby usunąć obrazki z grup użytkowników w polu prefix.

Wszystko działa ładnie :)

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.