Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym, że próbujesz wgrać stary styl do nowej wersji. Na początku więc masz problemy z logowaniem i cyferkami, a później pojawi się ich znacznie więcej.

A wracając do tematu: na forum znalazłem jedynie odpowiedzi w stylu "Zaktualizuj skin", więc nie pomogę. Ale zastanów się na aktualnym/innym stylem.

• Manager
Opublikowano

Co gmerałeś, co instalowałeś, co usuwałeś, od dawna się tak dzieje, na domyślnym skinie również się tak dzieje?

Nikt nie jest cudotwórcą. Musisz pomóc diagnozować problemy umieszczając maksymalną ilość danych i informacji.

[ + ]

Jak tak patrzę na Twoje forum to nie widzę niczego takiego, co opisywałeś.

Problem polega na tym, że próbujesz wgrać stary styl do nowej wersji. Na początku więc masz problemy z logowaniem i cyferkami, a później pojawi się ich znacznie więcej.

A wracając do tematu: na forum znalazłem jedynie odpowiedzi w stylu "Zaktualizuj skin", więc nie pomogę. Ale zastanów się na aktualnym/innym stylem.

To się działo z datami, a tutaj mowa o nazwach forów.. Tak czy inaczej - pewnie masz rację, że skin jest ładowany z wcześniejszej, niekompatybilnej wersji.

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Aha, bo to właśnie po przejściu na ten skin tak się stało. Przebudowałem go bo nie działało Costum Page (nadal nie działa...), przeliczyłem coś tam. Właśnie nie ogarnąłem tego czy to było tak od początku czy od mojej zabawy :P . Rozwiązanie : Zmienić skin na inny

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.