Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałam nuczyć się wgrywać język, i na szczęście zrobiłam to na forum testowym, bo jednak źle. Pliki językowe dostępne były tylko w postaci osobnych modułow: forums, members itp. Zgodnie z zaleceniami owego tłumaczenia wcześniej utworzyłam kopię angielskiego odpowiednio ją edytując. Zaczełam wgrywać pierszy moduł wybierając pierszy wariant tj. z komputera i po chwili wyskoczył komunikat, że nie udało się zapisać czy coś w tym stylu i tak było w każdej linijce komunikatu. Podejrzewając, że mogłam przez moment nie mieć internetu, wgrałam jeszcze raz. Komunikat ten sam, ale okazało się, że się wgrało i to nie raz a dwa razy. W dodatku próbując coś z tym zrobić, skasowałam public_topic w forums w wersji tureckiej. Jak dodać do co skasowałam i jak usunąc tą podwójną wersję.

Türkülerdir Sevdam...

Opublikowano

Najlepiej jakbyś usunęła obydwa dodane języki i dodała je od nowa. Usuwanie: obok nazwy języka kliknij na strzałeczkę, a następnie Usuń.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano (edytowane)

Może źle się wyraziłam: podwójne nie są języki (mam 1 ENG i 1 TR), tylko jak wejdę w moduł forums to mam Pack Name, Total Entries, Costomized Entries, Out of Date Entries i w tym ostatnim też mam pozmieniane. No ale tak czy tak, zostawię tylko angielski i zrobię wszystko od nowa.

EDIT:

Sasowałam turecki, jednak po po zrobieniu kopii ENG, mam też podwójnie choć już jest to co skasowałam. Czy muszę najpierw ręcznie z wersji angielskiej pousuwać tak, aby zostało tylko to co jest po angielsku?

Edytowane przez TurkuSevdaliAska

Türkülerdir Sevdam...

Opublikowano

Namęczyłam się, żeby usunąć ręcznie turecką wersję z angielskiego, wgrałam jeszcze raz i nie dość, że jest to samo, to jeszcze czy wybiorę EN czy TR to i tak jest TR.

Tak tu mam w obu językach:

thumb_pre_1297469039__manage__language.jpg

A na zwykłym forum nie mam tej trzeciej ostatniej kolumny i wszystko tam jest ok.

Czy aby mieć 2 języki, tworzyliście najpierw jakieś kopię wersji angielskiej? Może ja w tym jakiś błąd robię.

Poza tym zapytam też autora tłumaczenia.

Türkülerdir Sevdam...

Opublikowano

Dzięki, pomogło to zapytanie i przebudowa. Teraz pod EN jest EN a pod TR - TR. Została jeszcze tylko kwestia tej ostatniej kolumny w tureckim. Właściwie to co jest to Out of Date Entries? Wgrywałam 5 modułów i zauważyłam, że jest to w 4 a jednym nie ma nic pod tym Out of Date Entries. Od czego to zależy?

Türkülerdir Sevdam...

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.