AMIGAnTOMEK Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Czy jest taka modyfikacja która pozwoli wstawić w treść posta tabelę? Są przyciski wstaw link, obrazek itp może da się i tabelę? Na SMF widziałem taką możliwość.
Manager DawPi Opublikowano 23 Lutego 2011 Manager Opublikowano 23 Lutego 2011 Niestety nie ma. Możesz włączyć korzystanie z HTML i wtedy wstawisz takie coś. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
+matius Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 (edytowane) jest taka modyfikacja, widziałem ją, zaraz znajdę i dorzucę edita http://community.invisionpower.com/files/file/3520-hsc-table-bbcode/ Edytowane 23 Lutego 2011 przez +matius
Amfidiusz Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 [HSC] Table BBCode Ustawienia IP.Board po polsku!
AMIGAnTOMEK Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 Hmm super ze jest tylko.... ja juz nie zassam Brak uprawnien
Amfidiusz Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Hmm super ze jest tylko.... ja juz nie zassam Brak uprawnien W tym Ci już pomóc nie możemy Ustawienia IP.Board po polsku!
Manager DawPi Opublikowano 23 Lutego 2011 Manager Opublikowano 23 Lutego 2011 Dogadaj się z kimś na PW. Właśnie. 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Amfidiusz Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Dogadaj się z kimś na PW. Nie wierzę, że czytam to w Twoim poście! Ustawienia IP.Board po polsku!
LukaszM Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Też tak czytałem to z niedowierzaniem przyprawieni.pl - przepisy kulinarne
Manager DawPi Opublikowano 23 Lutego 2011 Manager Opublikowano 23 Lutego 2011 Dogadaj się z kimś na PW. Nie wierzę, że czytam to w Twoim poście! Odnośnie serii 2.x jestem bardziej ugodowy.. User nie chce 2.x, a przez dziwną politykę IPS-u nie może pobrać plików do tej wersji. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Amfidiusz Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Odnośnie serii 2.x jestem bardziej ugodowy.. User nie chce 2.x, a przez dziwną politykę IPS-u nie może pobrać plików do tej wersji. W sumie to treść moglibyśmy podać też tutaj. W końcu to zwykły kod HTML. Ustawienia IP.Board po polsku!
AMIGAnTOMEK Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 W sumie przeiadłbym się na 3.1.x ale brak tam podstawowego moda ktory jest niezbednie konieczny na moim forum Member Teams. No i iwiki tez zdaje sie nie ma
Manager DawPi Opublikowano 23 Lutego 2011 Manager Opublikowano 23 Lutego 2011 W sumie przeiadłbym się na 3.1.x ale brak tam podstawowego moda ktory jest niezbednie konieczny na moim forum Member Teams. No i iwiki tez zdaje sie nie ma Mod grup prawie jest na ukończeniu, będzie kosztować ponoć 25$. A wiki możesz na IP.Content zrobić. To jednak nie temat na taką rozmowę. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
AMIGAnTOMEK Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 Ok rozumiem. Niemniej czy ten mod jest pod 2.3.x?? nie moge xmla wimportowac
Amfidiusz Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Niemniej czy ten mod jest pod 2.3.x?? Który mod? Bo padło ich kilka w tym temacie... @down, to nie mod, a zwykły bbcode No i oczywiście przystosowany do 3.x. Ustawienia IP.Board po polsku!
AMIGAnTOMEK Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 Padły dwa linki do tyego samego moda http://community.invisionpower.com/files/file/3520-hsc-table-bbcode/ Po analizie xmela dodalem bbcode sam i dziala na 99% tzn działa tak: [table=My Table] [th]Column 1[/th][th]Column 2[/th] [tr][td=25]Cell 1[/td][td=75]Cell 2[/td][/tr] [/table] ale tak juz nie [table=My Table] [th]Column 1[/th][th]Column 2[/th] [tr][td=25]Cell 1[/td][td=75]Cell 2[/td][/tr] [tr][td2]Cell 3[/td2][td2]Cell 4[/td2][/tr] [/table] nie wiem co robie zle w tagu td2 ze nie dziala <bbcode> <bbcode_id>41</bbcode_id> <bbcode_title>Table Cell (Alternate Row)</bbcode_title> <bbcode_desc><![CDATA[Allows for alternating colored rows within a table. Must be used with [table] and [tr] tags.]]></bbcode_desc> <bbcode_tag>td2</bbcode_tag> <bbcode_replace><![CDATA[<td class='row2' width='{option}%'>{content}</td>]]></bbcode_replace> <bbcode_useoption>1</bbcode_useoption> <bbcode_example><![CDATA[[table=My Table][tr][td]Content goes here.[/td][/tr][tr][td2]More content goes here.[/td2][tr][/table]]]>/bbcode_example> <bbcode_switch_option>0</bbcode_switch_option> <bbcode_menu_option_text/> <bbcode_menu_content_text/> <bbcode_single_tag>0</bbcode_single_tag> <bbcode_groups>all</bbcode_groups> <bbcode_sections>all</bbcode_sections> <bbcode_php_plugin/> <bbcode_parse>2</bbcode_parse> <bbcode_no_parsing>0</bbcode_no_parsing> <bbcode_protected>0</bbcode_protected> <bbcode_aliases/> <bbcode_optional_option>1</bbcode_optional_option> <bbcode_image/> <bbcode_strip_search>0</bbcode_strip_search> <bbcode_app>core</bbcode_app> <bbcode_custom_regex/> </bbcode> to oryginał <bbcode> <bbcode_id>18</bbcode_id> <bbcode_title>Table Cell (Alternate Row)</bbcode_title> <bbcode_desc><![CDATA[Allows for alternating colored rows within a table. Must be used with [table] and [tr] tags.]]></bbcode_desc> <bbcode_tag>td2</bbcode_tag> <bbcode_replace><![CDATA[<td class='row2' width='{option}%'>{content}</td>]]></bbcode_replace> <bbcode_useoption>1</bbcode_useoption> <bbcode_example><![CDATA[[table=My Table][tr][td]Content goes here.[/td][/tr][tr][td2]More content goes here.[/td2][tr][/table]]]></bbcode_example> <bbcode_switch_option>0</bbcode_switch_option> <bbcode_add_into_menu>0</bbcode_add_into_menu> <bbcode_menu_option_text></bbcode_menu_option_text> <bbcode_menu_content_text></bbcode_menu_content_text> </bbcode> to moje z exportu
AMIGAnTOMEK Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 Ogólnie opanowane dzieki za pomoc watek do zamkniecia
Manager DawPi Opublikowano 23 Lutego 2011 Manager Opublikowano 23 Lutego 2011 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi