Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż robię coś takiego:

ACP > Zaawansowane > Diagnostics >Overview gdzie wersja jest v3.0.4 (ID:30011)

Wchodzę w tej samej sekcji ale do Version Checker i widzę coś takiego:

Wersja 3.1.4 (ID:31007)

Jak wykonać upgrade do 3.0.4?

• Manager
Opublikowano

Aleś namieszał. Nie można cofać wersji. Żadnej. Mija się to z celem i przez nikogo nie jest wykonywane. Jedyna opcja 'cofnięcia' się przywrócenie kopii bazy oraz plików do żądanej wersji.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Tak to jest jak się nie zna i się w to bawi. No ale nic. Nawarzyłem piwa to muszę je teraz jakoś wypić. Więc..

Powinienem teraz wgrać czystą wersję 3.0.4 i dorzucić do tego odpowiednią bazę danych?

Opublikowano

Można zrobić konwersję do vB 3.8, a następnie do 3.0.4 (3.0.5?) :szczerbaty:

Zapewne vB jest płatne jak IPB?

DawPi, po prostu namieszałem i chce się cofnąć do tej wersji od której zacząłem. Dopiero później odnowić za 25$ licencję i pobrać jeszcze raz 3.1.4. Na razie nie mam w planach tej licencji a forum musi działać. Więc co radzicie?

Opublikowano

Ale mówię Ci Dawid, że sumienie mi póki co nie pozwala na 3.1.4 bo nie mam przedłużonej licencji. Jest tylko na 3.0.4 i nie jest odnowiona. Będzie odnowienie to i 3.1.4 pojawi się z Panelu Klienta, a nie nie wiadomo skąd.

Chce się wyzbyć tego 3.1.4 i mieć normalne:) Mam nadzieję, że wiem o czym mówicie. Za głupotę trzeba płacić. Ale nie o tym teraz.

Jeszcze raz wszystko po kolei.

Jeśli wgram czyste pliki wersji 3.0.4 w miejsce obecnych. Do tego wrzucę bazę danych. Czy osiągnę zamierzony cel?

• Manager
Opublikowano

Nie wiem, bo nigdy tego nie robiłem. To tak, jakbyś pytał czy na jednym kole na rowerze możesz jeździć. Co ja mam Ci radzić, jak to nie jest normalne, nigdy tego nie robiłem, bo to nie jest logiczne i nie zajmuję się czymś takim.

Skoro wolisz trudzić się kolejny dzień miast wydać 25$ na przedłużenie licencji to Twoja wola. Ja się tego nie podejmuję.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.