Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przetłumaczone frazy pojawiły mi się podwójnie. W jednym miejscu dokładnie tak jak w tłumaczeniu, w innym na końcu jest "s" (ang. liczba mnoga). Jak wywalić to "s"? Oczywiście "Znajdź i zamień" tego słowa z "s" nie znalazło. Znalazło natomiast kod tych fraz w 4 bitach (res_dj oraz g_dj)m.in. tutaj. Czy ja w ogóle w dobrym kodzie szukam:

<h3 class='bar'>{$this->settings['brc_name']} {$this->lang->words['djlist_title']}</h3>          
                       <table cellpadding='0' cellspacing='0'>
 <tr>
   <td valign='top' style="background-color:transparent;">
   <div class='recent_activity'>
<ol class='tab_bar no_title'>
<li class='tab_toggle {$data['all_tab']}'><a href='{parse url="app=radio&view=djlist&type=all" seotitle="false" base="public" template="djlist"}' title='{$this->lang->words['all']}'>{$this->lang->words['all']}</a></li>
<li class='tab_toggle {$data['res_tab']}'><a href='{parse url="app=radio&view=djlist&type=resident" seotitle="false" base="public" template="djlist"}' title="{$this->lang->words['res_dj']}'s">{$this->lang->words['res_dj']}'s</a></li>
<li class='tab_toggle {$data['guest_tab']}'><a href='{parse url="app=radio&view=djlist&type=guest" seotitle="false" base="public" template="djlist"}' title='{$this->lang->words['g_dj']}'>{$this->lang->words['g_dj']}'s</a></li>
		</ol>
		<div id='tab_content' class='row1 profile_pane'>
			<div id='tab_aboutme'>
				<table class='ipb_table'>
<tr class='header'>
	<th scope='col' class='col_c_icon'> </th>
	<th scope='col' class='col_c_forum'>{$this->lang->words['nametype']}</th>
	<th scope='col' class='col_c_post'>{$this->lang->words['options']}</th>
</tr>
{$data['LIST']}
</table>
			</div>
		</div>	
</div>				
				</div>
   </td>
 </tr>
</table>

Próbowałam wywalać te podejrzane "s", ale z marnym skutkiem. Które "s" powinnam usunąć i czy w tym kodzie?

Türkülerdir Sevdam...

Opublikowano

Próbowałam wszystkiego, ale tak było w oryginale, w jednym była w drugim nie. Tzn. były 3 a nie 4.

Jak dopisuje do tego "s" albo zmieniam to też zero reakcji.

kod tłumaczenia oprócz tego bita (djlist) pojawia się jeszcze w bitach core_head, dj_row i downloads.

Türkülerdir Sevdam...

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.