Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich milo.

Przedewszystkim chcialbym Wszystkim podziekowac za polski suport jak i to forum, Dzieki "Wam" meczac sie tydzien zaczyna mi sie IP.Board podobac jak i obsluga wydaje sie prosta. Meczylem sie z tym Forum dokladnie poltora tygodnia w koncu doszedlem do niektorych rzeczy jak i wydaje mi sie ze mala znajomosc html czy php wystarczy do obslugi forum. Niestety male problemy jeszcze mam z obsluga jak i z organizacja forum. rzadko pisze na forum z pytaniami bo "nie mam bana na GOGGLE" a google jest maszyna ktora prawde ci powie. Duzo odpowiedzi tez znalazlem tutaj. Niestety jak to w zyciu bywa z paroma problemami nie potrafie sobie poradzic i zwracam sie tutaj z prosba do was moze ktos z was posiadal podobne problemy i je rozwiazal.

Posiadam server dedykowany wiec do wszystkich ustawien mam dostep jak rowniez sam dostosowywalem php5, apache serwer jak i: php5, maadmin, sql instalowalem sam. Niestety mam problemy.

1. Chcialbym zwiekszyc download kombinowalem juz wszystko pisze jak byk ze moge plik 19 GB przeslac lecz nie wchodza male do 2 MB ladnie sie laduja wieksze nie przyjmuje.

2. Po prawej stronie tam gdzie sa (Ostatnie pliki, Najnowsze tematy, itp.) chcialbym zrobic swoje okienko z banerami - reklama czy jak to nazwac. (a moze jest taki mod)

3. Czy istnieje cos takiego jak mod paypay zeby pokazywalo z prawej strony jak ostatnie pliki najnowsze tematy.

To narazie tyle problemow jezeli mial ktos podobne i je rozwiazal prosilbym o jakas wskazowke lub link tutaj do forum

Pozdrawiam

kolorowy

P.S. Jak mi nasuna sie nastepne problemy mozna pisac tutaj ?

Opublikowano

o super o to mi wlasnie chodzilo .

A czy masz jakas rade zebym zwiekszyl download i 3gb plik wrzucil to przyklad z tym 3gb ale taki do 100 MB

Opublikowano

Nie. Raz, nie jest to dział służący do pomocy. Dwa, w jednym temacie odpowiemy tylko na jedno pytanie.

Chodzilo mi glownie o forum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.