Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

wgrałem spolszczenie z Waszego forum i po zmianie języka wykrzacza mi się IP, nie widać napisów, generalnie masakra.

wygląda to tak

Pytanie czy macie jakies rozwiązanie na ten problem ewentualnie co może być przyczyną? Bo wydałem 450 zł i jestem bardzo niepocieszony :(

Opublikowano

zeby wgrać jezyk musze xml wrzucic bezposrednio na serwer do folderu admina bo gdy zaciąga ze strony to po 2 min wywala sie sesja. Moze tu tkwi problem, ale nie powinien

Opublikowano

Chmod 777 na cache/lang_cache/ masz ustawiony?

nic nie zmieniałem, wgrywam do świeżo zainstalowanej wersji. powiedz prosze gdzie to sie ustawia?

Opublikowano

niestety zmiana PPM na folderze ani na pliku nie pomogła, wciąż to samo :( nie wiem co jest grane... Pytanie, co moge jeszcze z tym zrobić zeby zadziałało??

Opublikowano

Najlepiej możesz podać adres forum i wersję. To na początek. A potem dokładnie opisać, co robiłeś.

adres forum a co zrobilem, zwyczajnie wgrałem pliki przez filezille, zainstalowałem IP, bez zadnych problemów a następnie przeszedłem do zmiany języka forum bo bez tego dalej nie rusze. Więc zacząłem wgrywać język na serwer do katalogu admin. Po twoich radach probowałem zmiany na pliku jak i na katalogu na udostępnianie 777 i dalej nic nie pomaga. Generalnie sam jezyk jest dostępny w panelu admina i go widać na liście, po zmianie z ang na pol wszystko sie wywala łacznie z panelem admina. Nie wiem, moze zmienić program FTP? Znalazłem tez spolszcznie na beyond i dzieje sie to samo...

Opublikowano

Safe mode masz włączone? Coś masz w folderze cache/lang_cache/?

safe mode w file zilli czy gdzie? Tak, w folderze 1 miałem pliki, właśnie usuwam i paczke jezyka wgrywam przez folder windowsa z pominięciem programu

Opublikowano

Safe mode masz włączone? Coś masz w folderze cache/lang_cache/?

safe mode w file zilli czy gdzie? Tak, w folderze 1 miałem pliki, właśnie usuwam i paczke jezyka wgrywam przez folder windowsa z pominięciem programu

to tez nie pomogło...

a moze inaczej, istnieje gdzies do sciagniecia wersja 3.1.4 z juz wgranym jezykiem ?

Opublikowano (edytowane)

Ehm, co robisz? Szkoda, że je usunąłeś bo byśmy je sprawdzili czy się coś w nich zapisało. A teraz to klops.

ah pardom, ale juz mi cisnienie skacze i sądziłem ze opróżnienie zadziała.

Edytowane przez razins1234