Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pewien bardzo poważny problem z moją licencją otóż mianowicie po wejściu do panelu klienta widzę ;

link do obrazka

Usunąłem właśnie licencję z forum, skasowałem pliki forum z serwera, chciałbym teraz zmienić te dane na nową domenę lecz nie mogę gdyż nie mam tam takiej możliwości ;/. Wytłumaczcie mi co się stało? Proszę o wskazówki...

Opublikowano

właśnie w tym problem iż nie mogę zmienić domeny w kluczu ani żadnych danych wchodząc do panelu klienta w invisionpower.com

Wcześniej jak pierwszy raz podpinałem klucz do domeny miałem dane do zmiany nawet właściciela tej licencji teraz takich danych nie posiadam, przynajmniej nie w tym panelu. Proszę o poradę jak mogę dokonać zmiany przepięcia licencji z tego konta na inną domenę ? oraz jak zmienić moje dane na nowego właściciela w przypadku jej sprzedaży ? dzięki za pomoc.

Opublikowano

Zrobiłem jeszcze jeden screen, który wam przesyłam ;

wchodząc w moją licencję widzę właśnie takie dane jak wyżej ... nigdzie nie ma okna na zmianę danych takich jak domena, zmiana licencji z jednej domeny na drugą. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

Zakupiłem taką licencję jak mam teraz pod tą licencję podpiąć swoją domenę ?

• Manager
Opublikowano

Witaj,

od jakiegoś czasu nie zmienia się domeny w panelu klienta. Poprzez wpisanie klucza pod nową domeną (w ACP) system sam aktualizuje tę informację w panelu klienta IPS-u.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Dziękuję DawPi za wyjaśnienie mi tej sytuacji.. trochę to dziwne dla mnie rozwiązanie no ale cóż skoro tak jest więc trzeba się do tego zastosować ...

Problem rozwiązany.

Pozdrawiam

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.