Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć.

Dostałem ofertę kupna IPB od pewnej osoby. Kolega kazał mi się dowiedzieć, czy to jest retail.

Dostałem odpowiedź, iż jest to IPB, któremu wygasła licencja, i jest na dedyku - który może sprzedać wraz z dedykiem i wszystkim, co jest na nim. <<-- Czy takie coś to retailed?

Taka opcja jest 'legalna'?

Edytowane przez SeLeR
Opublikowano

Niech ta pewna osoba podeśle Ci ss z InvisionPower, gdzie pokazane jest, że może przedłużyć licencję - wtedy możesz być pewien, ale plików raczej nie może Ci dać o.O

Opublikowano

Czym dla Ciebie jest 'retail'? W półświatku undergroundowym zwykło się określać tym mianem pliki pobrane bezpośrednio z Client Area, nieprzerobione, w odróżnieniu od nulled, z których zostały usunięty callbacki. Jeśli kupujesz licencję, nawet wygasłą, to otrzymujesz konto do CA. Spodziewasz się więc znaleźć tam wersję nulled?

Opublikowano
Właśnie chodzi mi o wytłumaczenie, na czym polega cały 'retail'.
W półświatku undergroundowym zwykło się określać tym mianem pliki pobrane bezpośrednio z Client Area, nieprzerobione, w odróżnieniu od nulled, z których zostały usunięty callbacki

Opublikowano
Właśnie chodzi mi o wytłumaczenie, na czym polega cały 'retail'.
W półświatku undergroundowym zwykło się określać tym mianem pliki pobrane bezpośrednio z Client Area, nieprzerobione, w odróżnieniu od nulled, z których zostały usunięty callbacki

Czyli legalnie.

Można zamknąć.

Opublikowano

A jak ktoś nie posiada tego 'panelu', a posiada pliki - IPBoard Piracy Police może mnie jakoś ukarać? Jeżeli tak, to ew. jak?

Opublikowano

Mogą Cię na pal nadziać.

Pal? Co to znaczy?

O Vladzie Tepesie nie słyszałeś? :o

Ty no, nie zrozumiałem. Ale to boli?

A na serio?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.