Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam 2 prolemy.

Nie wiem gdzie spolszczyć te teksty

Thanks for registering, VoLeST So you're now a member. What's next? Well, you can start creating topics, reply to others' posts, make friends, give reputation, and much more. Have fun in the forums! This message will disappear after you've made your first post.

Welcome to ŚwiatGier - Twój świat wirtualnej zabawy! Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more.

Hide message

Pierwszy tekst wyświetla się po zarejestrowaniu a drugi chyba zachęca do zarejestrowania się i logowania. Obydwa teksty pojawiają się pod headerem a nad Shoutbox.

Szukałem podobnego tematu lecz nie znalazłem :(

Istnieją ludzie którzy wyciągają pomocną dłoń do człowieka ! forum.invisionize.pl

Opublikowano

Amfidiusz Wklejałem i nie znalazło :) Jak byś czytał to pisałem że szukałem tego lecz bez powodzenia.

Dzięki za pomoc.

Istnieją ludzie którzy wyciągają pomocną dłoń do człowieka ! forum.invisionize.pl

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.