Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zawsze jakoś robiłem te uprawnienia grup i działało dobrze (dawno temu) Nawet wczoraj był podobny temat. Lecz jak robię to samo to nie widać rezultatów.

Mam grupę użytkowników dla których chciałem zablokować czytanie tematów, tylko jedno forum do przywitania zostawić kompletne.

Tak wiec łopatologicznie, Klikam Użytkownicy -->Uprawnienia --> Strwórz nową maske (daje uprawnienia maski z member) w kolejnym etapie zaznaczam wszystkie fora na wyświetlanie tylko jedno(te od przywitania) wszystko zaznaczone.

Następnie wchodzę w Grupy, --> Edytuj --> Użyj istniejącego zestawu uprawnień --> Wybieram maskę co przed chwilą dodałem i ok.

Niestety rezultatów brak, nadal użytkownicy tej grupy widzą te fora które odznaczyłem w uprawnieniach.

Jak sprawdzam uprawnienia w Forum, są tak samo zaznaczone jak w nowo utworzonej masce.

I tu już nie wiem gdzie można to zmienić.

Opublikowano

W ustawieniach grupy zaznaczyłem tylko ta jedną maskę,

Nawet próbowałem utworzyć nową maskę poprzez ustawienia w grupie,i wtedy nie wybieram z jakiej maski mają być pobierane te początkowe ustawienia, ale nadal nawet jak wszystko odhaczę, to i tak widzę wszystkie fora

Opublikowano

Działa! :) Aj widać no moim fake koncie na którym to wszystko testowałem musiałem to kiedyś ustawić.. bo inne użytkownicy niczego tam nie mają zaznaczanego :)

Tak wiec ładnie dziękuję :)

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.