Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Czy grasz w najlepszą Pixelówkę na świecie? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Moje pytanie jest następujące: Czy na forum jest jakiś Minecraftowicz? Jeśli tak to Pirat czy Oryginał?

Ja osobiście gram i posiadam oryginalną wersję:)

:Tip-Hat: !

Opublikowano (edytowane)

Kopiesz bloki, wydobywasz materiały, tworzysz za ich pomocą różne przydatne rzeczy (narzędzia, kolejkę, tory, bronie, prąd, wajchy, dynamity, zapadnie i masę innych ciekawych rzeczy). Oczywiście oprócz kopania bloków, możesz też z nich tworzyć różne budowle.

http://www.youtube.com/watch?v=Tp1ddHxoxP4

Gościu jest chyba najlepszym minecraftowcem jakiego widziałem. Na początku nudno, ale potem jak się rozkręci to nie ma sobie równych. Żywa reklama minecrafta :).

Edytowane przez Bartek

...

Opublikowano

To jest tzw. sandbox. Robisz co chcesz. Nie każda gra musi mieć ładną grafikę (chociaż przyznam, że podstawowy skin jest brzydki, ale jest mnóstwo zrobionych przez community).

...

Opublikowano

Taki jaki sobie ustalisz. Again - sandbox. Jeden będzie tworzył ogromny zamek, ktoś inny wieżowiec, kopalnię czy co tam sobie wymarzysz.

...

Opublikowano

Ja tak zrobiłem.. Pobrałem pirata, pograłem kilka dni i mi się spodobało więc kupiłem oryginalną wersję :) Chociaż później dowiedziałem się, że Notch nie ma nic do Piratów :P

Opublikowano

Classic to jest crap totalny. Tam nie ma potworów, które w nocy wychodzą i przed którymi trzeba się bronić i nie można wydobywać materiałów, bo wszystkie masz i z nich tylko budujesz.

...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Że tylko 500 tys. użytkowników? ;)

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power