Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem. Otóż edytowałem kilka nazw subfor. Wszystko śmiga, jednak zauważyłem, że nadal tytuł strony wyświetla się po staremu. Tak jakby meta tagi się nie zaktualizowały czy coś... Co z tym mogę zrobić?

Opublikowano (edytowane)

Tytuł strony, czyli to co jest w znacznikach <title></title> Chyba, że mają na to wpływ keywordsy, które nadal są od wielkich liter.

Edytowane przez apollos
  • Manager
Opublikowano

Tytuł strony, czyli to co jest w znacznikach <title></title> Chyba, że mają na to wpływ keywordsy, które nadal są od wielkich liter.

Co zrobiłeś, by zmienić ten tytuł? Przecież samo się to nie zmieni.

Ewentualnie zresynchronizuj fora (nigdy nie wiedziałem, do czego służy ta synchronizacja).

Np. aktualizacja ostatniego postu, daty etc. Przydatne po konwersji.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Fakt, z tego co widzę, to IP.SEO nie zaktualizowało. Da radę to jakoś ustawić by samo aktualizowało?

@DawPi,

Edytowałem nazwę subforum, chociażby zmieniałem wielkość liter. Na forum się zmieniło, a w tytule już nie.

Edytowane przez apollos
  • Manager
Opublikowano

Wiesz co? Daj adres forum, zaznacz na screenach o czym piszesz, bo wg mnie mieszasz tutaj kilka spraw, a ja nie chcę tego na 100 stron roztrząsać, tylko skupić się na tym, co Ty chcesz, a nie co ja myślę.

---

Opublikowano

Działam na localhoście. Sprawa ma się prosto. Edytowałem nazwę subforum i jego opis. Na forum wyświetla się prawidłowo, jednak w belce tytułowej przeglądarki (mowa o tym co wyświetla się w <title></title>) jest ta stara nazwa. Wszedłem w IP.SEO, edytowałem ręcznie i jest okay. Tak więc moje pytanie sprowadza się do tego - jak globalnie zaktualizować meta tagi w IP.SEO lub jak ustawić by na bieżąco i tam się zmieniało.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.