Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowałem na forum Default Avatar 1.0.0 i niestety nie działa nie wiem co jest nie tak, dodam że mam też zainstalowaną modyfikację Replace Blank Photo with Avatar, jednak po jej wyłączeniu nadal nie działa Default Avatar proszę o pomoc

Opublikowano

Nie nie, nic pod tym kontem w skinie nie robiłem, jedynie co to robiłem przebudowę. Ale co dziwne na drugi dzień domyślny avatar wskoczył wszystkim którzy nie mieli ustawionych avatarów natomiast osoby które miały ustawione avatary - po prostu im znikły w czym może być problem ?

Opublikowano

Już nie chodzi nawet o to teraz że się te dwie modyfikacje może gryzą a o to że wgrywane avatary nie są widoczne nawet w profilu ;/. Wyłączyłem oba dodatki i nadal to samo, co się mogło namieszać?

Opublikowano

wgrywałem kilkukrotnie na swoje konto avatara tego którego miałem i przy ładowaniu strony widać że forum próbuje coś załadować ale kończy się na tym że nie ma nic nawet info że nie da się wgrać obrazu czy coś takiego, co do bazy danych to w profilu danego użytkownika jak jest opisany wpis o avatarze?

Opublikowano

Tak to wygląda w bazie danych

profile_portal:

avatar_location - nazwa avatara który był uploadowany w przypadku mojego konta - av-2.png

wychodzi że niby ok, tak mi się wydaje a jednak nie działa ;/

Opublikowano (edytowane)

Udało mi się znaleźć błąd w sumie to nic innego jak niedopatrzenie.

wszedłem w System > Ustawienia > System > General Configuration i tam w miejscu Upload URL była podana błędna ścieżka dlatego działy się takie głupoty.

Dzięki za pomoc :)

Edytowane przez wizz
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.