Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Z dnia na dzień padło mi forum :D I nie, nie jest to śmieszne :D

Przy wejściu na stronę pojawia się taki niepozorny błąd:

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/klient.dhosting.pl/****/cache/21df7bf99823bee2a6edc5050ded09a9.php on line 67

Linie z pliku wyglądają tak (65-67, gdzie 67 to ostatnia linia w pliku):

<div class=\"bbcode_rapid\"> </div></center>
<p style=\"margin-left: 80px;\">{content}</p>
\";s:16:\"bbcode_useoption\";s:1:\"0\";s:14:\"bbcode_example\";s:25:\"[track]Tracklista[/track]\";s:20:\"bbcode_switch_op

Nie mogę się zalogować do ACP, żeby odświeżyć cache. Próbowałem wrzucić upgradeFinish do folderu admin, ale nadal pokazuje jedynie ten błąd. Naprawa tabeli cache_store nie pomogła. Nic w plikach nie ruszałem. Jak się tego pozbyć?

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

No więc jest gorzej niż poprzednio. Syntax error pojawił się dzisiaj rano... i za nic nie mogę go usunąć. Próba pozbycia się pliku skutkuje ponownym jego utworzeniem po kilku sekundach. Próbowałem przebudować pamięć podręczną, próbowałem przebudować cache (na tyle, ile się dało) i nic.

Napisałem ticket do supportu oznaczony jako critical, po pół godzinie dostałem odpowiedź, że It's minify. I have disabled that so you can log in to your board.. A forum jak nie działało, tak nie działa.

Anyway, na razie nie będę nic kombinował, zostawiam im pole do działania, bo teraz pół godziny w te czy wewte nie robi mi różnicy. Dam znać, co było przyczyną błędu.

Opublikowano
I checked with Andy and he said that the files that were generated by Minify were corrupt and causing the issue. What he did was to delete them and that cleared it up. If you ever need to delete the minify files yourself, they are located in the ./cache/tmp/ folder.

Miejmy nadzieję, że teraz problem już został rozwiązany :)