Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:

Szukałem takiego tematu i znalazłem lecz to co znalazłem jest ze starszymi datami lub nie tłumaczą wszystkiego a strona IPB jest anglojęzyczna więc nie wszystko rozumiem a nie chciał bym popełnić błędu.

Otóż mam takie pytanka, Czy mogę kupić skrypt IP Board ale na stałe by nie płacić potem jakiś przedłużeń i jaka to jest cena na dzień dzisiejszy, a jeżeli trzeba przedłużać to co jaki czas i jaka to suma.

Nie chcę do Forum żadnych dodatków tylko czysty skrypt bo myślę że jakieś pluginy darmowe znajdzie się w sieci a wymogów dużych nie mam, jedynie co to Shoutbox i ewentualnie dział Download.

I jak na stronie IP Board (www.invisionpower.com/products/board/(chyba tu)) poruszać się by zakupić skrypt by nie popełnić błędu oraz jak wygląda forma płatności.

Dziękuję za odpowiedzi.

• Manager
Opublikowano

Witaj,

najprościej to zleć to komuś - np. mi. Za usługę nic nie zapłacisz, tylko wpłacisz kasę na moje polskie konto, a ja zrobię resztę.

Shoutbox jest darmowy dla posiadaczy aktywnej licencji, a download jest płatny i kosztuje dodatkowe 49,9$.

Licencja jest dożywotnia, ale inicjalny okres w czasie którego możesz pobierać aktualizacje i korzystać z oficjalnego supportu wynosi sześć miesięcy.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Czyli tak: cena jak dobrze rozumiem to 149.99$ i to jest cena jednorazowa i za tą cenę mogę pobierać przez pół roku aktualizacje.

Po pół roku zostaję z Forum bez wsparcia/aktualizacji, czyli np. jak jest wersja w tej chwili 3.1.4 a wyjdzie nowsza np. za 8 miesięcy to już nie będę mógł jej pobrać? czy dobrze to zrozumiałem?, no i ewentualnie gdybym chciał po tym okresie coś zaktualizować to czy jest możliwość za jakąś opłatą? Pytam ponieważ nic a nic nie wiem jak wygląda zakup.

Troszkę z innej beczki pytanie bo czytałem tu na Forum że są wersje Nulled i czy zanim kupię klucz licencji (kwestia uzbierania pieniędzy przez użytkowników teraźniejszego Forum)mogę np. na okres ok. dwóch miesięcy mieć zainstalowaną taką wersję czy raczej nie ryzykować?

Opublikowano

Teraz jak kupisz licencję to już nie będziesz miał do ściągnięcia IPB 3.1.4 ponieważ wczoraj wyszło oficjalnie IPB 3.2, a jeśli chodzi o nulled'a to ryzykujesz na własne ryzyko.

Opublikowano

O Nulla spytałem tak na marginesie bo czytałem posty na ten temat ale nie będę ryzykował.Odnośnie ceny nowej wersji 3.2 cena zostaje ta sama 149,99$ ?

Opublikowano (edytowane)

Teraz jak kupisz licencję to już nie będziesz miał do ściągnięcia IPB 3.1.4 ponieważ wczoraj wyszło oficjalnie IPB 3.2, a jeśli chodzi o nulled'a to ryzykujesz na własne ryzyko.

O Nulla spytałem tak na marginesie bo czytałem posty na ten temat ale nie będę ryzykował.Odnośnie ceny nowej wersji 3.2 cena zostaje ta sama 149,99$ ?

ipb.PNG

To kupując Standard za 149,99 mam dożywotnio skrypt czy muszę co pół roku płacić 25$ ?

Przepraszam coś popaprałem z pisaniem postu i mam dwa razy.

Edytowane przez Emes
Opublikowano

Cena IPB 3.2 jest taka sama. Nie musisz płacić co 6 miesięcy, chyba że chcesz mieć dostęp do supportu oficjalnego i darmowych aplikacji.

Opublikowano

25$ po 8 miesiącach na pół roku, ale nie jest to obowiązkowe? bo nie chcę brać czegoś za co muszę płacić co jakiś czas tym bardziej wydając na początek ponad 400 zł,chcę kupić i mieć to bez obowiązku jakichkolwiek potem wpłat czy dopłat, no chyba ze ja będę chciał sam bo to by było jak był płacił prawie abonament a nie chcę po zakupie żadnych przymusowych opłat.

Opublikowano

Przecież koledzy już wszystko wyjaśnili. Płacisz teraz 150$ i używasz tak długo, jak chcesz. Jeśli spodoba Ci się nowa wersja, to za dwa lata wpłacasz 25$ i ją pobierasz. Ale nic nie jest przymusowe - jak teraz postawisz forum, to może ono legalnie stać do końca świata, a przynajmniej do końca internetu.

Opublikowano

O i teraz jestem pewny, przepraszam ale wolałem się upewnić przed zakupem a i przy okazji dowiedziałem się też czego pewny nie byłem że mogę mieć najnowszą wersję po zapłacie 25$.

bardzo dziękuję za odpowiedzi.