Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Manager
Opublikowano

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Tak właśnie robię ale nie mogę zmienić pozycji na dół. Wyświetla się w blocku po lewej lub w topie a na dole jak ustawię to znika:/ Może to być wina tego, że osoba, która robiła modyfikację Hto link widoczną na forum ustawiła by ta była widoczna jedynie na stronie głównej? Itak ją widać w innych częściach forum tylko po wejściu w dział lub temat nie.

Opublikowano (edytowane)

Znalazłem już opcję zmiany pozycji. Są 3 opcje góra, panel boczny oraz dół. Można niestety zmienić jedynie na panel boczny lub górę. Po zmianie na dół strony shoutbox znika. Domyślam się, że to może być spowodowane tym, że osoba, która napisała mi moodyfikacje "Hot link" męczyła się by ustawić ową modyfikację widoczną jedynie na stronie głównej. Udało się jej jedynie ustawić by nie było jej widać w działach i tematach, w pozostałych zakładkach dalej jest widoczna (użytkownicy etc.). Domniemam, że to może być powodem znikania SB podczas zmiany jego pozycji na dół strony. :/

Edytowane przez Looker89
Opublikowano (edytowane)

Wyświetla się na głównej stronie: sevolution.pl jest to szybkie menu napisane na nasze potrzeby

To te 2 ramki widoczne poniżej topa. Kliknięcie linku powoduje zmianę wartości w drugiej i to bez zmiany lub odświeżania strony.

Edytowane przez Looker89
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.